Λωρίδα της Γάζας: Ανελέητο σφυροκόπημα από το Ισραήλ – Τουλάχιστον 32 νεκροί

20:17 8/7/2014 - Πηγή: BankWars

Τουλάχιστον 32 Παλαιστίνιοι από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν στην Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές υπηρεσίες αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.

Η ισραηλινή αεροπορία πραγματοποίησε 160 επιδρομές εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας τη χθεσινή νύχτα, ενώ η Χαμάς συνεχίζει τη

ρίψη ρουκετών κατά του Ισραήλ.

«Πραγματοποιήθηκαν 160 επιδρομές τη νύχτα, αυξάνοντας σε 430 τον αριθμό των αεροπορικών επιδρομών από την έναρξη της στρατιωτικής μας επιχείρησης Protective Edge» δήλωσε ο εκπρόσωπος, στρατηγός Μότι Αλμοζ στο ραδιόφωνο του στρατού αναφέροντας ότι στόχος των επιδρομών ήταν 120 εγκαταστάσεις εκτόξευσης πυραύλων, 10 θέσεις διοίκησης της Χαμάς και «πολλές υπόγειες σήραγγες».

Μεταξύ άλλων στόχων που επλήγησαν ήταν δύο σπίτια «στρατιωτικών ηγετών της Χαμάς» και «γραφεία του υπουργείου Εσωτερικών και της υπηρεσίας εθνικής ασφαλείας της Χαμάς» πρόσθεσε ο στρατηγός. «Η επιχείρησή μας θα επεκταθεί τις προσεχείς ημέρες» τόνισε αρνούμενος να δώσει διευκρινίσεις για σχέδια μεγάλης κλίμακας χερσαίας επιχείρησης στη Λωρίδα της Γάζας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το Ισραήλ έχει προσχωρήσει στην επιστράτευση 40.000 έφεδρων αξιωματικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα