Der Spiegel: Η ελληνική κυβέρνηση θέλει ψυχίατρο! Απίστευτη επίθεση

Με τον τίτλο «Ελληνικές διαπραγματεύσεις: Φέρτε τον ψυχίατρο», το Der Spiegel, σε νέο ανθελληνικό του παραλήρημα, τονίζει πως η ελληνική κυβέρνηση διακατέχεται από «ψυχωτική εμπειρία», καθώς διαρκώς κατασκευάζει εχθρούς.
«Η εμμονή παίρνει της θέση της λογικής στο μυαλό τους, καθώς δημιουργούν φανταστικούς εχθρούς, επιχειρώντας να κρύψουν την αδυναμία τους» υπογραμμίζει το γερμανικό περιοδικό.
«Πώς μπορούμε να ασχοληθούμε με μία κυβέρνηση, η οποία πάσχει από παραισθήσεις» αναφέρει,

τονίζοντας ότι
«όλα δείχνουν πως ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του δημιουργεί διαρκώς αυταπάτες»
«Αντί να καθησυχάσει τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες πολίτες, η κυβέρνηση αυξάνει τις αντιφατικές της δηλώσεις».

«Επειδή ο υπουργός Οικονομικών Βαρουφάκης είναι ειδικός στη θεωρία των παιγνίων, χρησιμοποιήθηκαν τα μαθηματικά για να εξηγήσουν τη συμπεριφορά των αρχόντων της Αθήνας. Η αιρετική συμπεριφορά των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξηγείται με τέτοιες θεωρίες, αλλα ψυχοπαθολογικά. Όποιος τις ακούσει προσεκτικά, θα ανακαλύψει στοιχεία “ψυχωτικής εμπειρίας”. Αυτά είναι οι μανίες σε μια ιδέα, η οποία καταλαμβάνει ολόκληρη τη σκέψη. Η μανιακή απασχόληση με φανταστικούς εχθρούς, οι οποίοι συνεχώς πολλαπλασιάζονται (μετά τη Γερμανία τώρα η Ισπανία), η ανικανότητα να κατανοήσει κάποιος τα πράγματα και το περιβάλλον του».

Keywords
Τυχαία Θέματα