Delta Air Lines: Αθήνα – Νέα Υόρκη με απευθείας πτήση από 18 Μαϊου 2014

Στις 18 Μαΐου 2014 θα ξεκινήσει και πάλι η εποχιακή απευθείας πτήση της Delta Air Lines από Αθήνα, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, προς Νέα Υόρκη, JFK.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αεροπορική, η πτήση

θα πραγματοποιείται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, με αεροσκάφος Airbus A330-300, 292 θέσεων, σε συνεργασία με τους εταίρους της, Air France KLM και Alitalia.

“Η Delta προσφέρει στους πελάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα περισσότερες επιλογές για το ταξίδι τους στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα την περίοδο που υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση, δηλαδή τους καλοκαιρινούς μήνες”, δήλωσε ο κύριος Perry Cantarutti, Senior Vice President της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. “Επιπλέον, οι πελάτες θα παρατηρήσουν τις αλλαγές στην καμπίνα του αεροσκάφους, καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε σε προϊόντα και υπηρεσίες, με νέες παροχές κατά τη διάρκεια της πτήσης και βελτιωμένες εγκαταστάσεις στο JFK.”

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, θα επωφεληθούν από το νέο Terminal 4 της Delta, που αποτελεί μέρος ενός επενδυτικού προγράμματος ύψους $1,4 δισ., που αφορά στη δημιουργία ενός Διεθνούς αεροδρομίου, προσφέροντας ό,τι πιο σύγχρονο σε τεχνολογία και κτιριακή υποδομή.

Επίσης, μία καινούργια υπηρεσία που θα παρέχεται, είναι η δυνατότητα Wi-Fi σύνδεσης, καθόσον όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία εγκατάστασης σε όλα τα αεροσκάφη της Delta που εκτελούν Διεθνείς πτήσεις και περιμένει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015.

ΠΤΗΣΗΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗΗμέρες ΕβδομάδαςDL0262Νέα Υόρκη (JFK) 16:18Aθήνα (ATH)

09:15 (επόμενη μέρα)ΚαθημερινάDL0263Aθήνα (ATH) 11:35Νέα Υόρκη (JFK) 15:14Καθημερινά

Original article: Delta Air Lines: Αθήνα – Νέα Υόρκη με απευθείας πτήση από 18 Μαϊου 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα