Jumbo: Στο 5,019% αυξήθηκε η συμμετοχή της Capital Group Companies

Η εταιρεία “Jumbo” ανακοίνωσε ότι η Capital Group Companies, Inc («CGC»), γνωστοποίησε ότι το έμμεσο ποσοστό συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανήλθε του ορίου του 5% από την 9η Δεκεμβρίου 2013.

Σύμφωνα με την γνωστοποίηση στις 9 Δεκεμβρίου 2013 το ποσοστό της μετόχου “Capital Group Companies, Inc” μεταβλήθηκε από έμμεση κατοχή

6.362.344 δικαιωμάτων ψήφου ή ποσοστού 4,8887% της εταιρείας σε έμμεση κατοχή 6.531.911 δικαιωμάτων ψήφου ή ποσοστού 5,019% της εταιρείας.

H “Capital Group Companies, Inc («CGC»)” είναι η μητρική εταιρεία της “Capital Research and Management Company (“CRMC”)”. H “Capital Research and Management Company” είναι μια εταιρία διαχείρισης επενδύσεων με έδρα τις ΗΠΑ, που διαχειρίζεται τα αμοιβαία κεφάλαια American Funds. Η Capital Group Companies είναι επίσης η μητρική εταιρεία της Capital Group International, Inc, η οποία με τη σειρά της είναι η μητρική εταιρεία των πέντε εταιρειών διαχείρισης επενδύσεων: Capital Guardian Trust Company, Capital International, Inc, Capital International Limited, Capital International Sarl και Capital International K.K.

Original article: Jumbo: Στο 5,019% αυξήθηκε η συμμετοχή της Capital Group Companies.

Keywords
Τυχαία Θέματα