AVIS – Olympic: Μήλον της …έριδος για 24 Έλληνες και ξένους επενδυτές

09:01 2/2/2017 - Πηγή: BankWars

Για καταρχήν εκδήλωση ενδιαφέροντος από 24, κυρίως διεθνείς ομίλους, έκανε λόγο χθες ο πρόεδρος της Avis – Olympic , Απόστολος Ταμβακάκης αναφερόμενος στο διαγωνισμό για την πώληση της εταιρείας από το βασικό της μέτοχο Τράπεζα Πειραιώς (94%).

Η ημερομηνία κατάθεσης μη δεσμευτικών προσφορών έχει οριστεί για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Ο

πρόεδρος της Avis απέδωσε το έντονο ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών στα θετικά αποτελέσματα της τελευταίας διετίας με τα οποία ή εταιρεία επανήλθε σε κερδοφόρα αποτελέσματα.

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Avis, Ανδρέας Ταπραντζής διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους της εταιρείας πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τη διαδικασία πώλησης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μεταξύ αυτών που έχουν παραλάβει το φάκελο, αναφέρουν πληροφορίες, περιλαμβάνονται τα ονόματα του ομίλου Βασιλάκη (σ.σ. η Αutohellas, συμφερόντων του ομίλου, διαχειρίζεται το σήμα Hertz στην Ελλάδα), του ομίλου Σαρακάκη, ελληνικών επενδυτικών κεφαλαίων όπως η Damma Holdings του Γ. Δασκαλόπουλου και funds όπως τα OakTree, Goldman Sachs, Lone Star,World View Capital Management, Pimco, Fortress, καθώς και η Avis Budget Group, ο αμερικανικός μητρικός όμιλος, που έχει παραχωρήσει την άδεια master franchise της Avis Rent a Car και της Budget Rent a Car για όλη την Ελλάδα στην “ελληνική” AVIS – Olympic.

Keywords
Τυχαία Θέματα