Πρώην χρυσαυγίτης: Τρώγαμε τις εισφορές των μελών με τον Μπούκουρα σε ταβέρνες [βίντεο]

Στην πλήρη απογύμνωση της Χρυσής Αυγής οδηγούν οι αποκαλύψεις για τη δράση και τη «λειτουργία» του κόμματος από πρώην χρυσαυγίτες.

Πρώην μέλος της τοπικής οργάνωσης στην Κόρινθο αποκαλύπτει πως ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας εμπλέκεται σε οικονομικά και σε ρατσιστικά εγκλήματα.

«Ημουν στη Χρυσή Αυγή και δε θέλω να έχω πλέον καμία σχέση με αυτούς ούτε με το Μπούκουρα», δηλώνει ο πρώην χρυσαυγίτης Παναγιώτης Μανάβης. Μάλιστα, δεν διστάζει να προβεί σε αποκαλύψεις για τα αμαρτωλά ταμεία της οργάνωσης, υποστηρίζοντας πως ο βουλευτής Κορινθίας χρησιμοποιούσε τις εισφορές των μελών για να τρώει με την παρέα του σε ταβέρνες.

«Τρώγαμε τα λεφτά των εισφορών με τον Μπούκουρα παρέα σε ταβέρνες», υποστηρίζει ο κ. Μανάβης στα «Νέα» ενώ καταγγέλλει πως οι Χρυσαυγίτες της Κορινθίας πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε μετανάστες με την ανοχή της αστυνομίας.

Μάλιστα ο κ. Μανάβης, τον οποίο ο Μπούκουρας κατονόμασε ως έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες, διευκρίνισε ότι δεν είναι και ρίχνει ακόμη περισσότερο φως για τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής καθώς όπως υποστηρίζει, όταν εγκατέλειψε το ακροδεξιό κόμμα δεχόταν απειλές για αρκετό καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα