Μιχελάκης: Η Δικαιοσύνη κινήθηκε γρήγορα για τη Χρυσή Αυγή

Την εμπιστοσύνη του στις ενέργειες της Δικαιοσύνης για την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας το πρωί στη Δημόσια Τηλεόραση.

“Υπήρχαν δράσεις της Χρυσής Αυγής που ήταν ποινικά κολάσιμες. Οι αρχές συγκέντρωναν τα στοιχεία σιγά-σιγά. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να έχουμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπου τα στοιχεία από την

αποτρόπαια πράξη έδεσαν με τα υπόλοιπα στοιχεία που συγκεντρώνοταν όλο το προηγούμενο διάστημα, ώστε να φτάσουμε να πούμε αυτό που όλοι σχεδόν έχουν παραδεχθεί ότι η Δικαιοσύνη από τη στιγμή της δολοφονίας του άτυχου νέου ανθρώπου, κινήθηκε πάρα πολύ γρήγορα”, σημείωσε μεταξύ άλλων με την παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης ο Γιάννης Μιχελάκης.

Το θέμα της παρέμβασης της επίσημης πολιτείας στο φαινόμενο Χρυσή Αυγή, αποτελεί κεντρικό ζήτημα της αντιπαράθεσης μεταξύ των κομμάτων, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης επιρρίπτουν ευθύνες στην κυβέρνηση για καθυστερημένη αντίδραση και ενεργοποίηση των θεσμών της πολιτείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα