Λάσμε: «Έίναι φοβερό το συναίσθημα να κερδίζεις τον Ολυμπιακό»

Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε Weekly Show της Ευρωλίγκας για την ζωή του στην Αθήνα, για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, καθώς και για την αγαπημένη του συνήθεια που δεν είναι άλλη από το να μοιράζει… τάπες.

Το Weekly Show της Ευρωλίγκας ήταν αφιερωμένο στον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα στον Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος άσος του «τριφυλλιού» μίλησε για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό,

και απάντησε στο δίλημμα alley oop ή τάπες.

«Ήρθαν και με βρήκαν όταν πήγαινα σχολείο για να παίξω μπάσκετ. Έτσι ξεκίνησα… Νιώθω αμυντικός παίκτης και όχι επιθετικός. Νομίζω ότι ελάχιστοι παίκτες κοιτούν πρώτα την άμυνα κι έπειτα την επίθεση. Η Αθήνα είναι η καλύτερη πόλη που έχω ζήσει. Πολύ άνετη, χαλαρή και με πολύ καλούς ανθρώπους», ανέφερε αρχικά ο Γκαμπονέζος άσος, ενώ σχετικά με τα ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «είναι φοβερό το συναίσθημα να κερδίζεις τον Ολυμπιακό. Είναι από τα παιχνίδια που όλοι θέλουν να παίζουν και να παίζουν καλά».

Για τα alley oop του είπε: «Είναι αυτό το μισό δευτερόλεπτο που χρειάζεσαι για να συντονιστείς με τον συμπαίκτη σου, ενώ είσαι στον αέρα. Βέβαια, όταν έχεις τον Διαμαντίδη να σου δίνει πάσες, όλα είναι πιο απλά. Οι πάσες του είναι τέλειες. Το νιώθεις από τη στιγμή που απογειώνεσαι».

Για το αν προτιμά τις τάπες ή τα alley oop είπε: «Τις τάπες! Νιώθεις πως έχεις μεγαλύτερη συμβολή στο παιχνίδι. Τα καρφώματα συμβαίνουν. Πολλοί μπορούν να καρφώσουν. Η τάπα όμως, και ειδικά αυτή που «ρίχνεις» σε κρίσιμο σημείο του ματς, όταν πραγματικά τη χρειάζεται η ομάδα σου, είναι κάτι το μοναδικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα