Ένα 24ωρο μετά την εισαγωγή του στον Ευαγγελισμό απεβίωσε ο Νίκος Φώσκολος

Στον 5ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» όπου στεγάζεται η Γ’ Παθολογική κλινική του μεγαλύτερου νοσηλευτικού ιδρύματος της Αττικής, άφησε την τελευταία του πνοή ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Νίκος Φώσκολος.

Οπως πληροφορείται το protothema.gr, ο 86χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο χθες, Τρίτη, κατά τη διάρκεια της εφημερίας του –σημειωτέον ότι εξελίχθηκε σε μια ταραχώδη εφημερία όταν γιατροί κοινοποίησαν φωτογραφίες με τους ασθενείς που ήταν στοιβαγμένοι στα Επείγοντα περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα έκριναν εάν εισάγονταν ή όχι για νοσηλεία.

Ο «Ευαγγελισμός» δέχεται κατά μέσο όρο σε κάθε εφημερία περίπου 800 επισκέπτες – ασθενείς. Από αυτούς τελικά χρειάζεται να εισαχθεί περίπου το 20% με 30%, ωστόσο όλοι υποβάλλονται στη βάσανο της πολύωρης αναμονής είτε λάβουν το εξιτήριο είτε το εισιτήριο για νοσηλεία.

Ο Νίκος Φώσκολος ήταν ένας από τους δεκάδες ανθρώπους που εξετάστηκαν στα Επείγοντα την Τρίτη. Η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη και λόγω της ηλικίας του κρίθηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί. «Χρεώθηκε» ως ασθενής στην Γ΄ Παθολογική κλινική του νοσοκομείου, αλλά η κατάστασή του έβαινε συνεχώς επιδεινούμενη. Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την εισαγωγή του κατέληξε.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα