Aπίστευτο! Από κινητήρα αυτοκινήτου που αποκολλήθηκε σκοτώθηκε η 72χρονη γυναίκα [βίντεο- εικόνες]

Απίστευτο! Η 72χρονη γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε έχασε τη ζωή της όταν την ώρα της σύγκρουσης κινητήρας που αποκολλήθηκε από άλλο όχημα προσγειώθηκε επάνω στο Ι.Χ.

Το χρονικό.

Όλα ξεκίνησαν στις 08.45 στην Ε.Ο Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος του Κλειδιού.

Λόγω της πυκνής ομίχλης, μία νταλίκα ανατράπηκε,

με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν να εμπλακούν σε καραμπόλα.

Την ίδια ώρα σημειώθηκε και δεύτερη καραμπόλα 500 μέτρα πιο κάτω στην οποία ενεπλάκη κι ένα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε εγκυμονούσα σε δίδυμα στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα που βρισκόταν στην 34η εβδομάδα κύησης, παρουσίασε διαστολή κι αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Η υγεία της δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων ανασύρθηκε νεκρή μία 70χρονη η οποία έχασε τη ζωή της με τον πιο παράδοξο τρόπο, όταν ο κινητήρας άλλου οχήματος αποκολλήθηκε κι έπεσε στο αυτοκίνητο που ήταν επιβάτης. Η ηλικιωμένη υναίκα καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Στην περιοχή, έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα και κλιμάκιο της Πυροσβεστικ΄γς για να απεγκλωβίσει τους τραυματίες, παρότι ήταν δύσκολη η προσέγγιση λόγω της πυκνής ομίχλης.

Εννιά τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Βέροιας, εκ των των οποίων τρία παιδιά, επτά στο Παπανικολάου, δύο στον Αγιο Δημήτριο και ένας στο Ιπποκράτειο. Στο Ιπποκράτειο βρίσκεται και η έγκυος.

10:29 Τουλάχιστον 19 οχήματα ενεπλάκησαν στην καραμπόλα, ένας νεκρός και 24 τραυματίες οι οποίοι έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Τρία παιδιά εκ των τραυματιών στο νοσοκομείο Βέροιας.

500 μέτρα πιο κάτω σημειώθηκε κι άλλη καραμπόλα στην οποία ενεπλάκη και το ασθενοφόρο που μετέφερε την έγκυο γυναίκα από την Πτολεμαίδα στη Θεσσαλονίκη η οποία κυοφορεί δίδυμα, δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Δείτε το βίντεο από το thesstoday.gr

Δείτε τις εικόνες:

Πηγή: thesstoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα