Σαλός Λαγός: Το αγαπημένο μας low budget στέκι στα Πετράλωνα

Από τα πολλά μαγαζάκια των Πετραλώνων με τις ρακές και τους μεζέδες το έχουμε ξεχωρίσει. Μάλλον θα φταίνε οι εξαιρετικά χαμηλές του τιμές και τα πολύ νόστιμα μεζεδάκια του, που συνοδεύουν με τον ιδανικότερο τρόπο το ουζάκι μας, τις ρακές μας ή το κρασάκι μας (αναλόγως τη διάθεση)...
Στον γραφικό δρόμο της Τρώων (λίγο πιο κάτω από τον ιστορικό θερινό κινηματογράφο Ζέφυρο και δίπλα σε άλλα πολλά παρόμοια μεζεδοπωλεία) ο “Σαλός Λαγός” προσφέρει κυριολεκτικά το αντίδοτο στην κρίση... μία low budget έξοδο (αν είστε από τρια άτομα και πάνω, δεν θα πληρώσετε παραπάνω από 10 ευρώ το άτομο!) με θεσπέσιους μεζέδους και μπόλικο αλκόολ αλά ελληνικά.

Τα σπιτικά ντολμαδάκια του είναι must, η πατατοσαλάτα με το πορτοκάλι ταιριάζει τέλεια, η φέτα φούρνου παραμένει κλασική αξία, το κοτόπουλο με μανιτάρια (χωρίς κρέμα γάλακτος) γαργαλάει τον ουρανίσκο σου, η πίτα Καισαρείας μοιάζει με γαστρονομική πρόκληση αν είσαι αποφασισμένος να φας παστουρμά (!!), ενώ για τους πολύ πεινασμένους το μελωμένο κότσι (μόνο στα 8 ευρώ!) είναι απολαυστικό και θέλει δύο για να το φάνε!

Μην ξαφνιαστείτε αν αντί για κατάλογο σας αφήσουν πάνω στο τραπέζι γαλάζια τετράδια (αυτά τα κλασικά από τα σχολικά μας χρόνια!)... Κρύβουν μέσα το μενού, που δεν περλαμβάνει πολλά, αλλά λίγα και καλά.

Περάστε μια βόλτα και θα μας θυμηθείτε... Γιατί και με λίγα μπορούμε να περνάμε καλά!

ΣΑΛΟΣ ΛΑΓΟΣ
Τρώων 63 & Αιολέων, Άνω Πετράλωνα, τηλ. 210 3471101
Keywords
Αναζητήσεις
αιολεων 24 πετράλωνα τηλ, salos lagos
Τυχαία Θέματα