H Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται στην “Τεχνόπολις”

Μία από τις ωραιότερες αναμνήσεις μας από το φετινό καλοκαίρι ήταν η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στην Πάρο, στο μικρό, κατάμεστο από κόσμο, θεατράκι των Λευκών. Και βλέποντας τη στη σκηνή (για ακόμα μία φορά) καταλήξαμε απλώς στο συμπέρασμα ότι δεν τη χορταίνουμε! Πώς να χάσουμε λοιπόν τη μεγάλη αθηναϊκή της συναυλία στην “Τεχνόπολις” στις 5 Σεπτεμβρίου;
Της έχουμε αδυναμία. Το λέμε χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Η Νατάσσα είναι εξαιρετική στο cd, αλλά είναι κάτι παραπάνω από μαγική στη σκηνή!
Όποιος έχει δει live της, καταλαβαίνει... Φέτος έκανε την έκπληξη με μία υπέροχη μουσική παράσταση στο Gazoo και έναν αντιθετικό δίσκο με τον αινιγματικά αισιόδοξο τίτλο “Οι Μέρες του Φωτός”.

Κάτι από το... φως της φιλοδοξεί να μοιραστεί μαζί μας και στη μεγάλη καλοκαιρινή της συναυλία στην “Τεχνόπολις”, που φέτος άργησε παίρνοντας μετάθεση για τον Σεπτέμβρη (τα προηγούμενα χρόνια τη θυμόμαστε σταθερά να συναντάει τους φίλους της στην “Τεχνόπολις” τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου).

Στις 5 Σεπτεμβρίου λοιπόν, στις 9 ακριβώς, η Νατάσσα Μποφίλιου και οι σταθεροί της συνοδοιπόροι, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος, θα δώσουν το σύνθημα “Έρχονται οι μέρες του φωτός...” κι εμείς από κάτω θα τραγουδάμε! Και μάλλον θα είμαστε πάρα πολλοί, γιατί το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν οι “άνθρωποι της ζωής της”... και η Νατάσσα κοντεύει να χάσει το μέτρημα! Της αξίζει.

6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 12€ ταμείο

Σημεία προπώλησης: Καταστήματα Public, www.viva.gr, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518
[email protected], www.technopolis-athens.com

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεο: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά», Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»
Keywords
Τυχαία Θέματα