Οι Πρωταγωνιστές και η... Χρυσή Αυγή

16:40 9/5/2012 - Πηγή: TottBlog
Είτε μας αρέσει είτε όχι είναι μία πραγματικότητα. Στις εκλογές πήρε 7%. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ίσως ο μόνος τρόπος για να το χάσει είναι να βγάλουμε τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής από το σκοτάδι στο φως. Να τους αφήσουμε να μιλήσουν και να... εκτεθούν.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σκεπτικό του Σταύρου Θεοδωράκη και της νέας εκπομπής των “Πρωταγωνιστών”,
που θα προβληθεί στις 13 Μαϊου στις 23:30 από το Mega, αλλά όπως και να έχει ως δημοσιογράφος έχει αναφέρετο δικαιώμα να κάνει ρεπορτάζ για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και την κοινωνία και η είσοδος της νεοναζιστικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” στη Βουλή μονοπωλεί σχεδόν το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις του κόσμου τις τελευταίες τρεις μέρες.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης λοιπόν μπαίνει στα γραφεία της “Χρυσής Αυγής” και συναντά το ΓΓ της, Νίκο Μιχαλολιάκο, σε μία “αναγνωριστική” συζήτηση μετά τον εκλογικό της θρίαμβο. Η ιδεολογία του ναζισμού, ο Αδόλφος Χίτλερ, ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος και το περιβόητο “εγέρθητι” στους δημοσιογράφους μπαίνουν στο τραπέζι.

Στην κάμερα της εκπομπής μιλάνε επίσης κάτοικοι από τις τρεις υποβαθμισμένες πλατείες της Αθήνας (Αγίου Παντελεήμονα, Βικτωρίας, Αττίκης), αλλά και από την πλατεία Κολωνακίου εξηγώντας γιατί ψήφισαν Χρυσή Αυγή.

Οι “Πρωταγωνιστές” επίσης φιλοξενούν συνεντεύξεις του Στέλιου Κούλογλου (με ρεπορταζιακή εμπειρία για το ναζιστικό κίνημα στην Ευρώπη), του Πέτρου Μάρκαρη (που έχει επισημάνει και σε άρθρο του ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε εν βρασμώ ψυχής) και του Διονύση Σαββόπουλου.

Είναι βέβαιο ότι αυτοί οι “Πρωταγωνιστές” θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Μην τους χάσεις!
Keywords
Τυχαία Θέματα