Ζώδια για το Μεγάλο Σάββατο

Κριός Τα αποτελέσματα μιας χρόνιας προσπάθειάς σας αρχίζουν επιτέλους να εμφανίζονται, αλλά μάλλον δεν είναι όπως ακριβώς τα περιμένατε. Μην απογοητευτείτε προτού τα δείτε να ξετυλίγονται σε όλο τους το εύρος. Δώστε περισσότερες ευκαιρίες στα πρόσωπα που συνθέτουν το ερωτικό σας περιβάλλον, τώρα που μπορείτε. Δεν υπάρχει λόγος να είστε τόσο αυστηροί.

Ταύρος Μια επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεση, αλλά και τις μετοχές σας. Διαχειριστείτε προσεκτικά το πλεονέκτημά σας, γιατί οι επιπολαιότητες δύσκολα θα σας συγχωρεθούν. Η Αφροδίτη σας δίνει κίνητρο να ξαναχτυπήσετε

μια πόρτα που στο παρελθόν παρέμεινε ερμητικά κλειστή παρ’ όλες τις ενέργειές σας. Έχει έρθει η ώρα να πάρετε το αίμα σας πίσω.

Δίδυμος Οι γρίφοι που σας θέτει ένα πρόσωπο για το οποίο έχετε ερωτικό ενδιαφέρον, ενδέχεται να είναι ένας έμμεσος τρόπος να σας κρατάει σε απόσταση. Μην δεχτείτε να διαδραματίσετε έναν τέτοιο ρόλο. Ξεκαθαρίστε τώρα τις προθέσεις σας απέναντί του. Σταθερά τα επαγγελματικά σας. Μια πρόσφατη διαμάχη παύει επιτέλους να σας απασχολεί.

Καρκίνος Ο προγραμματισμός σας είναι πολύτιμο στοιχείο της προσωπικότητάς σας, αλλά σε θέματα αισθηματικά πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί με τόση αυστηρότητα. Αφεθείτε λίγο περισσότερο στην τύχη -δεν θα πάθετε τίποτα. Η σχέση σας με έναν παλιό αντίπαλο αλλάζει ταυτότητα, και γίνεται πιο ώριμη και ανθρώπινη, χάρη στην επίδραση του Δία.

Λέων Η διαίσθησή σας προσπαθεί να σας πει κάτι, αλλά ίσως είναι ακόμα νωρίς για να λάβετε το μήνυμα. Δώστε στον εαυτό σας τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται, για να ηρεμήσει και να έρθει σε επαφή με το υποσυνείδητό του. Ευχάριστες οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Οι προσπάθειές σας να προσεγγίσετε έναν ομολογουμένως δύσκολο στόχο, αρχίζουν να αποδίδουν.

Παρθένος Η Σελήνη ευθύνεται για την κακή σας διάθεση σήμερα και αύριο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρόκειται να επηρεάσει με τον ίδιο τρόπο κάθε σας εγχείρημα. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας, ειδικά στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Μια επαγγελματική υπόσχεση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα. Μη βασίζετε τις ελπίδες σας σε μια αβεβαιότητα.

Ζυγός Εξηγήστε αναλυτικά και με υπομονή όσα έχετε στο μυαλό σας, γιατί αυτές τις μέρες, ο κίνδυνος παρεξήγησης είναι πιο έντονος από ποτέ. Προσοχή όμως, Ζυγοί, δεν μπορείτε να είστε αρεστοί σε όλους. Διαχειριστείτε την έκρηξη ενός κοντινού σας προσώπου με ψυχραιμία, γιατί ο αμοιβαίος αρνητισμός δεν πρόκειται να παράξει κανένα χρήσιμο αποτέλεσμα.

Σκορπιός Τα λόγια και οι πράξεις τρίτων προσώπων παίζουν δυστυχώς πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων τώρα. Προστατεύστε μια σχέση για την οποία κουραστήκατε πολύ, και μοιραστείτε την με τον κόσμο όσο το δυνατόν λιγότερο. Άνοδο στα οικονομικά σας φέρνει ο Πλούτωνας, η οποία, ωστόσο, δεν πρέπει να σας φουσκώσει τα μυαλά.

Τοξότης Ο έρωτας σήμερα έχει πολλά πρόσωπα, επομένως, θα είναι καλύτερα για σας να έχετε ανοιχτό μυαλό και να μην τον περιμένετε να έρθει με συγκεκριμένο τρόπο. Το στοιχείο της έκπληξης είναι πολύ πιο σημαντικό απ’ ό, τι νομίζετε. Οι σχέσεις σας με έναν στενό συγγενή βελτιώνονται και δίνουν ελπίδες για το μέλλον.

Αιγόκερως Κρατήστε σε απόσταση τους μίζερους και ιδιότροπους ανθρώπους, ειδικά αν βρίσκεστε σε σοβαρή σχέση. Η επίδρασή τους θα είναι ολέθρια τόσο σε πρακτικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η συμβουλή ενός μεγαλύτερου σε ηλικία προσώπου είναι εξαιρετικά πολύτιμη τώρα. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και ζητήστε την (ειδικά αν τη χρειάζεστε για τα αισθηματικά σας).

Υδροχόος Οι μέρες είναι κρίσιμες για τα ερωτικά σας, κυρίως επειδή οι νέες ευκαιρίες σας κατακλύζουν με ασυνήθιστα γοργούς ρυθμούς. Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή συγκυρία, Υδροχόοι, αλλά μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Ένας φίλος σας ανοίγει τα μάτια σε ένα ζήτημα που για καιρό αντιμετωπίζατε με συντηρητισμό. Αποδώστε του τα εύσημα που πρέπει.

Ιχθύς Ο Δίας σας χαρίζει υψηλά επίπεδα ενέργειας τώρα, κι αυτό γίνεται εμφανές και στους γύρω σας. Είναι πολλοί εκείνοι που θα σπεύσουν να ζητήσουν τη βοήθειά σας, αλλά προτεραιότητα έχουν οι προσωπικοί σας στόχοι. Προσοχή στις επαφές σας με Ζυγούς και Τοξότες. Δεν πρόκειται να σας φανερώσουν όλα τα χαρτιά τους κατευθείαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα