Ηχηρή απάντηση ΥΠΟΙΚ στον ΣΥΡΙΖΑ: Πουθενά στην έκθεση της Κομισιόν δεν υπάρχουν 7,7 δισ. ευρώ νέα μέτρα

Μετά τις αντιδράσεις και τις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε η έκθεση Κομισιόν, το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του διευκρινίζει πως πουθενά στην έκθεση δεν τίθεται ζήτημα επιβολής νέων μέτρων 7,7 δις. ευρώ

«Πουθενά δεν προβλέπονται νέοι φόροι ή περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις διαβεβαιώνει το υπουργείο», αναφέρει το υπουργείο

Στην εν λόγω

ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΟΙΚ, με αφορμή ανακοίνωση της Κουμουνδούρου σύμφωνα με την οποία «η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς προσωπικά διαψεύδονται από την ίδια την Κομισιόν, η οποία προαναγγέλλει νέο πακέτο μέτρων – μνημόνιο ύψους 7,7 δισ. για το 2015-17, ενώ ανεβάζει το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας στα 14,9 δισ. για τα επόμενα χρόνια.», αναφέρει τα εξής:

«Οι ίδιοι κύκλοι που υποστήριζαν ότι η χώρα δεν θα επιτύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους, που διαρκώς κινδυνολογούν, που καλλιεργούν κλίμα φόβου και καταστροφής, που μεμψιμοιρούν και μηδενίζουν την εθνική προσπάθεια, τώρα, λίγες ημέρες μετά την παραδοχή, διεθνώς, ότι η χώρα επέτυχε υψηλό, νωρίτερα από τις προβλέψεις, πρωτογενές πλεόνασμα, βλέπουν νέα μέτρα λιτότητας για τα επόμενα χρόνια.

Απλώς, ή δεν ξέρουν να διαβάζουν τους πίνακες, ή είναι “τυφλωμένοι” από την αντιπολιτευτική τους διάθεση».

«Πουθενά στην Έκθεση δεν υπάρχουν 7,7 δισ. ευρώ νέα μέτρα», υπογραμμίζει το υπουργείο και προσθέτει: «Πουθενά δεν προβλέπονται νέοι φόροι ή περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

The post Ηχηρή απάντηση ΥΠΟΙΚ στον ΣΥΡΙΖΑ: Πουθενά στην έκθεση της Κομισιόν δεν υπάρχουν 7,7 δισ. ευρώ νέα μέτρα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα