Τσίπρας: Νέο μνημνόνιο κρύβει η συμφωνία με την τρόικα

Αιχμές κατά του Στουρνάρα και του Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το υπουργείο Οικονομικών «επί της ουσίας παραδέχεται ότι υπάρχει νέο μνημόνιο».

Μιλώντας στη Realnews, ο Τσίπρας

επικαλέστηκε την απάντηση του Στουρνάρα στο αίτημα του, να κατατεθεί στη Βουλή η τελευταία συμφωνία με την τρόικα. Ακόμη υπογράμμισε ότι «αυτή η παραδοχή κάνει κομμάτια τους ισχυρισμούς του κ. Σαμαρά ότι το μνημόνιο τελείωσε και δεν θα υπάρξει νέο».

Μάλιστα κατηγορεί τον Στουρνάρα ότι προσβάλλει το Κοινοβούλιο, αφού στην απάντησή του λέει πως τα κείμενα αναρτώνται μετά την επικαιροποίηση τους στην ιστοσελίδα του Υπουργείο Οικονομικών.

Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «τώρα τάζουν έξοδο από το μνημόνιο και θα εφαρμόσουν βύθιση στο μνημόνιο. Πιάστηκαν, όμως, όπως λέει ο λαός μας, με την γίδα στην πλάτη… Το νέο μνημόνιο είναι το κρυφό προεκλογικό πρόγραμμα Σαμαρά…».

Τέλος, ο Τσίπρας σημείωσε ότι προβλέπεται απελευθέρωση απολύσεων, γενίκευση της ενοικίασης των εργαζομένων ακόμα και στο Δημόσιο, κατάργηση τριετιών, κατάργηση οικογενειακών δικαιωμάτων και νέα μείωση των συντάξεων, ακόμα και των αναπηρικών.

Πηγή φωτο eurokinissi

The post Τσίπρας: Νέο μνημνόνιο κρύβει η συμφωνία με την τρόικα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα