Επεισόδια, συλλήψεις και το ΟΑΚΑ… οχυρό! (ΦΩΤΟ)

Η ώρα για το πρώτο σφύριγμα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου Ελλάδας πλησιάζει και οι δύο μονομάχοι ετοιμάζονται ψυχολογικά αλλά και σε επίπεδο τακτικής.

Οι δύο προπονητές ετοιμάζουν τις τελικές κινήσεις στην… σκακιέρα τους αλλά όπως όλα δείχνουν το τρόπαιο θα το κατακτήσει όποιος επιδείξει αυτοσυγκέντρωση αλλά και το απαιτούμενο πάθος.

Η προσέλευση των φιλάθλων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί αν και υπήρξαν παρατράγουδα, μικροεπεισόδια και ένταση.

Πιο συγκεκριμένα ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ των φιλάθλων του Παναθηναϊκού

και ανδρών των ΜΑΤ τόσο στις κερκίδες όσο και έξω από το γήπεδο.

Κάποια στιγμή υπήρξε ένταση ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων αλλά τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και η Ελληνική Αστυνομία ανέκτησε τον έλεγχο της κατάστασης.

Να σημειώσουμε πως οπαδοί του δικεφάλου έφτασαν στο γήπεδο συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμής.

Η προσέλευση των φιλάθλων αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 20:00 όταν και αρχίζει ο τελικός.

Να σημειώσουμε πως για την εύρυθμη διεξαγωγή του ματς επιστρατεύτηκαν 4000 αστυνομικοί, συρματοπλέγματα, διαχωριστικά πλέξι γκλας, τρεις εισαγγελείς (!), ακόμα και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.

Να σημειώσουμε πως η προθέρμανση διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή.

Τέσσερις συλλήψεις μετά από καταδίωξη

Τέσσερα άτομα συνέλαβε η ΕΛΑΣ για επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικό όχημα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι συλλήψεις έγιναν μετά από καταδίωξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και γνωστός αντιεξουσιαστής.

Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στο ΟΑΚΑ . Εκτός από αυτές τις συλλήψεις στη διάρκεια της μέρας συνελλήφθησαν άλλα 30 (!) άτομα όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Συνολικά έχουν συλληφθεί 34 άτομα για κατοχή φωτοβολίδων, βεγγαλικών, κονταριών, ναρκωτικών και λοιπόν απαγορευμένων ειδών, καθώς και ρίψεις πετρών και άλλων αντικειμένων.

Αυτή την ώρα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει αλλά νωρίτερα κάποιοι θερμόαιμοι οπαδοί προκάλεσαν περιορισμένης έντασης επεισόδια.

The post Επεισόδια, συλλήψεις και το ΟΑΚΑ… οχυρό! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα