«Βροχή» κατηγοριών μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για ένα blog

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργου Μουρούτη, και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ένα tweet που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρώτος για το όνομα του blogger «Πιτσιρίκου».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «η δήλωση του, ότι γνωρίζει το όνομα συγκεκριμένου δημοσιογράφου

που μέχρι σήμερα αρθρογραφεί και σχολιάζει με ψευδώνυμο, από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, δημιουργεί μείζον θέμα».

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε: «Πως και με ποια διαδικασία είναι δυνατόν ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού να γνωρίζει τον ημερήσιο κατάλογο επισκεπτών του γραφείου του κ. Τσίπρα στη Βουλή;».

Από τη μεριά του κ. Μουρούτης υποστήριξε ότι ουδέποτε έψαξε στην είσοδο της Βουλής για την αληθινή ταυτότητα του γνωστού blogger, την ώρα που ο τελευταίος έπαιρνε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα και συμπλήρωσε «αντί να καταφεύγουν σε «ψεκασμένες συνομωσιολογίες», θα μπορούσαν να ρωτήσουν τον πρόεδρό τους που τον δέχτηκε, τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο γραφείο των οποίων καμάρωνε ο μπλόγκερ, αλλά κυρίως τον ίδιο τον μπλόγκερ – “δημοσιογράφο” πιτσιρίκο, ο οποίος σε άρθρο του στο μπλογκ του αναφέρει ότι επισκέφθηκε τον κ. Τσίπρα στην Βουλή στις 25 Αυγούστου 2012, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες με τον κ. Τσίπρα από την Βουλή».

Ο κ. Μουρούτης επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «κρύβεται πίσω από το περιοδικό UNFOLLOW».

Όσον αφορά στη «δήθεν», όπως τη χαρακτηρίζει, «αποκάλυψη της ταυτότητας του blogger», ο κ. Μουρούτης στην ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι «αυτήν ο ίδιος την έχει διαφημίσει μέσω επίσημου δελτίου Τύπου που έχει αναπαραχθεί στις εφημερίδες από το 2007, όταν συμμετείχε στη συγγραφή θεατρικού έργου».

Και καταλήγει ο κ. Μουρούτης: «Πριν βγάλουν την ανακοίνωση, (στην οποία να σημειωθεί ότι δεν καταδικάζουν έστω για τα μάτια του κόσμου τις αθλιότητες του πιτσιρίκου για τη δολοφονία συνανθρώπων μας) θα έπρεπε να ρωτήσουν τουλάχιστον τον βουλευτή του κόμματός τους κ. Π.Τατσόπουλο ο οποίος τον χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων «αρουραίο», «συκοφάντη» και «πανικόβλητο ποντίκι».

Keywords
Τυχαία Θέματα