Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε ρούχα από τη νέα κολεξιόν της

10:28 17/4/2013 - Πηγή: TNSite

Είδαμε τη Ζέτα Μακρυπούλια με τις μεζούρες και τις κουβαρίστρες να σχεδιάζει τη νέα της κολεξιόν για γνωστή εταιρεία ρούχων, πήραμε μια πρώτη γεύση από τα κομμάτια που σχεδίασε και τώρα ήρθε η ώρα για να μας παρουσιάσει όλη της την κολεξιόν.

Η Ζέτα πόζαρε η ίδια μπροστά στο φακό της Ρούλας Ρέβη, φορώντας

τις δημιουργίες της και όπως είπε, για πρώτη φορά έγινε η φωτογράφηση σε στούντιο για να υπάρχει μια διαφοροποίηση από τις προηγούμενες.

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι ήταν αρκετά δύσκολη όλη η διαδικασία για τη δημιουργία της συλλογής.

«Είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φανταζόμουν. Ξεκίνησε από μια δική μου ιδέα και ανάγκη να κάνω μια συλλογή με το όνομά μου. Έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έχει κλείσει ένας κύκλος συνεργασίας και αισθάνθηκα ότι αυτός ήταν ένας τρόπος να ανανεωθεί», είπε.

Μάλιστα η σειρά αυτή είναι ένας συνδυασμός του προσωπικού της στυλ και του κοινού της εταιρείας.

«Είναι μια σειρά καλοκαιρινή, που αποτελείται από 50 κομμάτια για αρχή. Τα περισσότερα από αυτά είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες. Για τον χειμώνα, που ξεκινάμε τη σειρά τώρα, θα προσπαθήσω να βάλω περισσότερο casual στοιχεία γιατί είναι το στυλ μου», είπε.

Πάντως η Ζέτα, μπορεί να δείχνει μες στην αυτοπεποίθηση, η ίδια όμως παραδέχεται ότι έχει μεγάλο άγχος μπροστά στον καθρέφτη.

«Πάντα βλέπω ατέλειες πάνω μου. Όλοι άλλωστε δεν βλέπουν; Αν υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει ατέλειες, αυτός δεν είμαι εγώ. Έχω προσπαθήσει να αλλάξω πολλά πάνω μου και κυρίως τα μαλλιά μου, τα οποία τα έχω βάψει σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις και τα έχω κόψει πολύ. Τα τελευταία χρόνια δουλεύω με τον εαυτό μου εσωτερικά και έχω ξεπεράσει το θέμα της εικόνας. Προσπαθώ να βρω τι μου φταίει μέσα μου και στην εικόνα μου. Μερικές φορές το καταφέρνω», είπε.

Δεν κρύβει μάλιστα ότι θα ήθελε να αλλάξει εκατομμύρια πράγματα πάνω της.

«Θα ήθελα να αλλάξω εκατομμύρια πράγματα, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα αλλάξω ή απλά να τα αναγνωρίσω. Ένα από αυτά είναι η ανασφάλεια, η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Δεν θεωρώ ότι έχω πολύ ισχυρή αυτοπεποίθηση. Έχω και χαρακτηριστικά που μου αρέσουν όπως η υπομονή, την οποία θεωρώ προτέρημα ως προς τη δουλειά και τη ζωή γενικά. Ακόμη κι αυτό όμως μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ γιατί κάποιες φορές θεωρώ ότι έχω κάνει περισσότερη υπομονή από ότι έπρεπε», τόνισε.

Και μπορεί η Ζέτα να κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό της, αυτό όμως θα σταματήσει το Πάσχα και θα αφιερώσει λίγο παραπάνω χρόνο σε εκείνη και στον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Το Πάσχα θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ. Έχω προγραμματίσει τις διακοπές μου στην Πάρο, οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα και καλοκαιρινές, αφού τον Ιούνιο ενδέχεται να κάνω πρόβες για δύο πράγματα ταυτόχρονα. Για την περιοδεία και για το χειμερινό έργο. Επομένως θα εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις πασχαλινές διακοπές. Το επόμενο break που θα έχω μετά θα είναι τον Αύγουστο», είπε.


Πηγή: Ok, Hello

Madata

Keywords
Αναζητήσεις
ξοκεξιον 2016χειμερινα
Τυχαία Θέματα