Βόμβα σε διάσημο… ράμπο ζευγάρι ισοπέδωσε το κέντρο της Καλαμάτας!

Του Γιάννη Ντάσκα

Και δεύτερη και τρίτη βόμβα αντέχω και δεν πρόκειται να φύγω από την Καλαμάτα. Να δω αν αυτοί που έβαλαν τη βόμβα θα αντέξουν την κρίση το Θεού».

Με αυτά τα λόγια και με εκπληκτικά ψύχραιμο στυλ απάντησε η διάσημη για τις φασαρίες ,τα γυμνά και όσα κατά καιρούς λέει Νένα Χρονοπούλου στην πρωτοφανή για τα χρονικά της Καλαμάτας ανατίναξη του «Ενεχυροδανειστηρίου» που διατηρεί

με τον πλέον διάσημο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Τάσο Μητρόπουλο, τρίτο σύζυγό της σήμερα.

Με την υπόθεση ασχολείται και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Η έκρηξη έγινε με πυροδότηση καλωδίου μήκους 5ο μέτρων τα ξημερώματα, προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε καταστήματα και γύρω σπίτια και πανικό σε όλους εκτός της Νένας.

Η ηθοποιός μίλησε …ατάραχη για όλα και είπε ότι η υπόθεση αυτή έχει να κάνει με τοπικούς ανταγωνισμούς στην Καλαμάτα και όχι με τη δολοφονία πριν 6 χρόνια του δεύτερου συζύγου της.

Η Χρονοπούλου είχε παντρευτεί στο Τολό πριν 2 χρόνια τον Τάσο Μητρόπουλο σύντροφο για μια ζωή της μακαρίτισσας Έλενας Ναθαναήλ και μάλιστα υιοθέτησε και τον μικρό γιό της Νένας από τον γάμο της με τον δολοφονημένο Γ.Μαυράκη.

Χωρίς …τυμπανοκρουσίες το ζευγάρι είχε φύγει από τον Πειραιά, όπου ο Τάσος Μητρόπουλος (έπαιξε σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ΑΕΚ με το προσωνύμιο «Ράμπο») είχε εκλεγεί πολλές φορές δημοτικός σύμβουλος και είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Καλαμάτα από την οποία κατάγεται η …πολύ τολμηρή στο στόμα και στις εμφανίσεις Νένα.

Η ψυχραιμία στις δηλώσεις που έκανε είναι απίστευτη. Όσο και ο αισθησιασμός στις (παλαιότερες) φωτογραφίες της.

Αξιωματικός της Αστυνομίας μας είπε ότι «είναι πολύ σοβαρή υπόθεση αλλά δεν θα αργήσουμε πολύ να βρούμε άκρη»…

Το ερώτημα τι ήθελε τέτοιο ζευγάρι με τα ενεχυροδανειστήρια που ξεφύτρωσαν με την κρίση και ρημάζουν όσους έχουν ανάγκη σίγουρα δεν ήταν κίνητρο για όσους ισοπέδωσαν την περιοχή…

Δείτε τα:

The post Βόμβα σε διάσημο… ράμπο ζευγάρι ισοπέδωσε το κέντρο της Καλαμάτας! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα