Βεντέτα Τσίπρα-Βενιζέλου

Σε πολιτική βεντέτα εξελίσσεται η κόντρα Τσίπρα-Βενιζέλου μετά την απόφαση της Κουμουνδούρου να καταθέσει σήμερα στη Βουλή, την πρότασή της, για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, που θα ασχοληθεί με τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και του Ευ. Βενιζέλου. Η ενέργεια του ΣΥΡΙΖΑ

εξόργισε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για πολιτική αθλιότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Έθνος” η κατάσταση αναμένεται να βγει εκτός ορίων και το κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών είναι πλέον πολεμικό. Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για «χυδαίες επιθέσεις με βάση το ανεκδιήγητο επιχείρημα ότι ο κ. Βενιζέλος κράτησε τη λίστα στο συρτάρι/σεντούκι/μαξιλάρι του», ενώ η Κουμουνδούρου ζητά από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ αν «διαθέτει πειστικές απαντήσεις να ζητήσει ο ίδιος τη διερεύνηση του ζητήματος από την Επιτροπή της Βουλής, ώστε να αποδειχθεί η αθωότητά του».

« Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια ένδειξη; Όχι Ας σιωπήσει, λοιπόν, και ας ζητήσει συγνώμη. Και η πολιτική αθλιότητα έχει όριο», καταλήγει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στην Ιπποκράτους, όπου το επιτελείο του Ευ. Βενιζέλου προετοιμάζεται για τη μάχη στη Βουλή, αλλά και για την εκστρατεία συσπείρωσης των δυνάμεών τους, ώστε να αποφύγει νέα «κύματα» διαρροών.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ευ. Βενιζέλος επιλέγει τον «βομβαρδισμό» απαντήσεων σε κάθε αιχμή ή κατηγορία που εκτοξεύεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θεωρεί την πρόταση για Προανακριτική του ΣΥΡΙΖΑ (που μιλά για ενδείξεις περί ποινικών ευθυνών και του ιδίου) ότι στόχο έχει όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και την τρικομματική κυβέρνηση.

πηγή: www.ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα