Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας

Κριός Τώρα που κάνατε την επανάστασή σας, ήρθε η ώρα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και να τηρήσετε ένα ορισμένο πρόγραμμα, Κριοί. Ο Ερμής σας βοηθάει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση. Τελειώστε μια σχέση που δείχνει να κάνει κοιλιά, αλλά δώστε πρώτα μια ευκαιρία σε όποιον την αξίζει, για να σας αποδείξει αν εννοεί αυτό που λέει.

Ταύρος Μην αφήνετε τα εκρηκτικά σας συναισθήματα να θολώνουν την κρίση σας, Ταύροι. Οι καταστάσεις (ιδίως οι ερωτικές) είναι έντονες, αλλά η λογική είναι εκείνη που θα σας βγάλει από την περίεργη θέση. Κάποιος σας δίνει πρόσβαση σε πολύ ιδιαίτερες σκέψεις του και καλά

θα κάνετε να χειριστείτε με λεπτότητα το θέμα.

Δίδυμος Χρησιμοποιήστε τα χαρίσματά σας για να αιχμαλωτίσετε αυτόν που θέλετε απεγνωσμένα. Δεν υπάρχει λόγος να τον αφήνετε να σας ξεφεύγει συνεχώς, από τη στιγμή που έχετε τα μέσα να τον κρατήσετε κοντά σας. Η Αφροδίτη βελτιώνει τις ταραγμένες διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα και σας δίνει κίνητρο να συνεχίσετε να παλεύετε γι΄αυτές.

Καρκίνος Η Σελήνη σας σπρώχνει κατά κάποιο τρόπο στη σεξουαλική υπερβολή κι εσείς πρέπει να διαχειριστείτε αυτή τη ροπή με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Ζήστε τη ζωή σας, αλλά μην διακινδυνεύσετε ό, τι με κόπο χτίσατε. Προσοχή στους Ζυγούς και τους Αιγόκερους, σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

Λέων Τα πράγματα στα ερωτικά βαίνουν ικανοποιητικά, αλλά δεν θα ήταν σωστό να εγκλωβιστείτε σε μια μέτρια κατάσταση, απλώς επειδή φοβάστε την αβεβαιότητα της μοναξιάς. Δείξτε στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ότι τα εκτιμάτε, ακόμη κι αν εσείς δεν αισθάνεστε αυτή την ανάγκη τώρα. Αρκεί που την αισθάνονται αυτά.

Παρθένος Τα επαγγελματικά σας παίρνουν μια ασυνήθιστη τροπή τώρα, Παρθένοι, αλλά μη βιαστείτε να δυσανασχετήσετε με αυτό που βλέπετε. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και ακούστε τι έχουν να σας πουν για το θέμα οι Υδροχόοι. Μην ασχολείστε με όσους σας διεκδικούν ερωτικά για την πλάκα τους (όσο ελκυστικοί κι αν είναι).

Ζυγός Ο Κρόνος σας ανταμείβει πλουσιοπάροχα για μια υποχώρηση που κάνατε στο πλαίσιο της σχέσης σας και επιτέλους αποδεικνύεται ότι πράξατε ορθά που υπομείνατε ορισμένες δυσάρεστες καταστάσεις. Μια διένεξη με κάποιο φίλο θα σας προκαλέσει εκνευρισμό και ενδεχομένως να πείτε και να ακούσετε λόγια που δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω.

Σκορπιός Η αρμονία των πλανητών σας, σας προκαλεί σπάνια πνευματική διαύγεια, που θα σας βοηθήσει να δείτε μια πρόσφατη συναισθηματική μάχη με αντικειμενικότητα. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι, όταν μας απογοητεύουν. Φταίμε κι εμείς που τους δώσαμε αξία. Η επαγγελματική σας πρόοδος έχει αρχίσει να φοβίζει μερικούς- ετοιμαστείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

Τοξότης Κάποιες εμμονές σας που στην αρχή έμοιαζαν χαριτωμένες, τώρα αρχίζουν να φαίνονται επικίνδυνες. Προσπαθήστε να απαλλαχτείτε από ψυχαναγκασμούς που δεν σας προσφέρουν τίποτα και θα δείτε ότι το προφίλ σας θα βελτιωθεί άρδην. Η δημιουργικότητα και οι ιδέες ενός προσώπου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο το βλέπετε.

Αιγόκερως Σήμερα αισθάνεστε πιο ακραίοι απ’ ό, τι συνήθως, Αιγόκεροι και γι’ αυτό ευθύνεται κυρίως η Σελήνη. Μη φοβηθείτε να εκδηλώσετε την ασυνήθιστη πλευρά του εαυτού σας, αλλά ό, τι κι αν γίνει, αποφύγετε τις μη αναστρέψιμες ενέργειες. Τεταμένο το κλίμα με τον/τη σύντροφο, αλλά η κατάσταση δεν θα φτάσει σε οριακό σημείο ακόμη.

Υδροχόος Το τοπίο των αισθηματικών αρχίζει να ξεκαθαρίζει κι εσείς σιγά σιγά συμφιλιώνεστε με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας. Δεν είναι κακό να απαρνιέστε ό, τι υποστηρίζατε με πάθος παλιά- η αλλαγή είναι ένδειξη προόδου. Ανταποκριθείτε οπωσδήποτε σε μια νέα επαγγελματική πρόκληση- η συγκυρία ευνοεί τη μεταβολή του σκηνικού σ’ αυτό τον τομέα.

Ιχθύς Ο Δίας ανοίγει το δρόμο της πνευματικής αναζήτησης και σας φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο (ή και περισσότερα) με την ικανότητα να σας απαλλάξει από νοσηρά σύνδρομα και ανασφάλειες. Μη γυρίσετε την πλάτη σε μια τέτοια ευκαιρία. Δημιουργική σήμερα η χημεία σας με Κριούς και Διδύμους. Μια πρώτη επαφή προμηνύει μια σχέση ουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα