Βαριές κουβέντες Καρατζαφέρη εναντίον ΣΥΡΙΖΑ

“Παραμάγαζο της Αμερικής” χαρακτήρισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια εκπομπής που βρέθηκε καλεσμένος, δικαιολογώντας ότι δεν μπορεί να είναι “ροκάς και φασίστας” όσον αφορά το θέμα της λίστας Λαγκαρντ.

Τη συγκεκριμένη δήλωση έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ «Θέλω να πάει και να καταδικαστεί και ο Παπανδρέου

για την λίστα Λαγκάρντ. Λόγω βλακείας. Εφόσον δηλαδή δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν και του έκρυβαν την λίστα επί δυο χρόνια. Δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου στο πρώτο σκέλος και ο Βενιζέλος στην συνέχεια που την παρέλαβε στον ανασχηματισμό. Αν και δεν μπορεί να μην το ήξερε. Αυτό που συμβαίνει είναι μια συνομωσία. Όταν εγώ φώναζα ο Καραμανλής να πάει κατηγορούμενος για το Βατοπαίδι δεν τον πήγαν, αφού συμφώνησαν οι δυο (σ.σ. Υπονοώντας τους Παπανδρέου-Καραμανλή). Όπως και δεν πήγαν τον Σημίτη για την Siemens. Τώρα συμφωνούν να μην πάνε τον Παπανδρεόυ. Νομίζω ότι ο δε Σαμαράς ευτελίζεται πολύ όταν προστατεύει τον Βενιζέλο επειδή είναι ο εταίρος του».

Ενώ πρόσθεσε «Ο Παπακωνσταντίνου είναι για καρπαζιές. Η όλη δουλειά έγινε για 80.000 ευρώ. Βρέθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτός όμως είχε βγάλει νόμο που έλεγε πως εαν τα δηλώσεις και τα αφήσεις στο εξωτερικό, μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις. Άρα με 80.000 είχαν καθαρίσει οι συγγενείς του. Δεν μπορεί να είναι τόσο φτωχομπινέδες. Δεν μπορεί να είναι τόσο φτωχομπινές».

Τέλος, όσον αφορά το γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παραπέμπει τον Γιώργο Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης προσθέτει «Γιατί έτσι του είπαν οι Αμερικάνοι. Παραμάγαζο της Αμερικής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Πείτε μου ένα πολιτικό που να έχει βγει τόσες φορές στο CNN και τόσες φορές στο ABC όσο ο Τσίπρας».

Σχετικά άρθρα:

H… “ταβανόπροκα” της Βάνας Μπάρμπα για τον ΚαρατζαφέρηΚαρατζαφέρης: Θα κυβερνήσω κάποια μέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα