Το τελευταίο αντίο στην Τζένη Βάνου

Το τελευταίο αντίο είπαν σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της Τζένης Βάνου, καθώς επίσης και όλοι όσοι τη γνώρισαν και τη λάτρεψαν για τη φωνή της και το ήθος της, στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης, όπου και συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου.

Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 χρόνων, την περασμένη Τρίτη, στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά, Μεταξά, αφού έχασε τη μάχη με την ασθένεια που την ταλαιπωρούσε αρκετά χρόνια και το καλοκαίρι

είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο λαιμό.

Στεφάνια για την κηδεία της έστειλαν τόσο πρόσωπα του πολιτικού κόσμου, καθώς και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Από τον καλλιτεχνικό κόσμο έστειλαν στεφάνια ο Νίκος Βέρτης αλλά και πολλοί άλλοι, ενώ συγκλονιστικό και συγκινητικό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Τόλης Βοσκόπουλος: «Το αγόρι σου σε αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη, κορίτσι μου», καθώς είναι ο άνθρωπος δίπλα στον οποίο η Τζένη Βάνου έκανε τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία.

Παράλληλα, ο συνθέτης, Γιώργος Κατσαρός δήλωσε για την Τζένη Βάνου: «Υπήρξε και θα μείνει μια από τις φωνές που βοήθησαν το ελληνικό τραγούδι. Ήταν μια καλή φίλη, μια καλή συνάδελφος από αυτές που δεν ξεχνιούνται».

Επιλέον, η Άννα Φόνσου συγκινημένη αποκάλυψε πως είχαν περάσει τα Χριστούγεννα μαζί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πέρασα από τα ωραιότερα Χριστούγεννα μαζί της. Μας είχε τραγουδίσει και είχε ξαναβρει τη φωνηή της. Κανείς δεν περίμενε πως θα ήταν τόσο σύντομο», ενώ η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε πως: «χάθηκε ένας άγγελος, ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχαμε σε αυτό το χώρο».

The post Το τελευταίο αντίο στην Τζένη Βάνου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα