Σήμερα απολογούνται οι Γερμενής – Μπούκουρας – Ηλιόπουλος

Σήμερα Σάββατο θα απολογηθούν ενώπιον των εφετών-ανακριτών, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας, μετά την προθεσμία που είχαν λάβει.

Οι τρεις βουλευτές, κατηγορούνται για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, για το οποίο πριν από λίγες μέρες η Βουλή
αποφάσισε την άρση της ασυλίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες , για τον Γ. Γερμενή, μεταξύ των στοιχείων που έχουν συλλέξει οι δικαστικές αρχές, περιλαμβάνεται και η κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, με την οποία ο συγκεκριμένος βουλευτής χαρακτηρίζεται ως «ταγματάρχης» με κεντρικό ρόλο στην επιλογή και εκπαίδευση νεοσύλλεκτων αλλά και σε επιχειρήσεις σε βάρος αλλοδαπών.

Επίσης, οι ίδιες κατηγορίες, βρίσκονται και σε άλλη μία κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, για τον κ. Μπούκουρα, ο οποίος εμπλέκεται σε κύκλωμα, που πουλά προστασία σε επιχειρήσεις της Κορίνθου, του Ξυλόκαστρου και του Κιάτου.

Τέλος, και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, κατονομάζεται από μάρτυρες ως «μεγάλο στέλεχος», με ιδιαίτερα ουσιαστικό ρόλο στην οργάνωση.

The post Σήμερα απολογούνται οι Γερμενής – Μπούκουρας – Ηλιόπουλος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα