Το λάθος υπαλλήλου πληρώνουμε-Αθάνατο ελληνικό δημόσιο!

Το TAXIS παρέλυσε χθες για 27 εφορίες που έχουν συνδεθεί πιλοτικά. Αιτία; Ο εσφαλμένος χειρισμός μιας εφοριακού. Ο λόγος; Η υπάλληλος έδωσε κατά λάθος εντολή εκτύπωσης ενός εγγράφου επί 10.000 φορές.

Αποτέλεσμα; Δείτε τις εικόνες. «Μιλούν» από μόνες τους!

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, αυτή η εντολή της εφοριακού μπλόκαρε το σύστημα και για τον λόγο αυτό όλες οι συναλλαγές σταμάτησαν στις 11 το πρωί!

Ούτε πληρωμές ΦΠΑ,

ούτε άλλοι φόροι μπορούσαν να εκτελεστούν με αποτέλεσμα η αγωνία να κορυφωθεί για εκείνους που έχαναν τις προθεσμίες.

Σήμερα είναι τελευταία ημέρα για πολλές πληρωμές και για τον λόγο αυτό, μέχρι και αυτήν την ώρα δημιουργείται συνωστισμός. To «Π» ήταν εκεί και ιδού (δείτε φωτογραφικό υλικό) τι συνέβη!

Το χρονικό ενός απονενοημένου Έλληνα

Ώρα 7:30. ΔΟΥ Β’ Περιστερίου. Οι πόρτες του καταστήματος παραμένουν κλειστές. Ώρα 8:00. Οι πόρτες εξακολουθούν να είναι κλειστές. Κόσμος συρρέει. 8:15, οι πόρτες ανοίγουν, ο κόσμος «μπουκάρει», ηλικιωμένοι, έγκυες και άνθρωποι με προβλήματα υγείας ωρύονται, ο διευθυντής της ΔΟΥ… στους διαδρόμους για αποσυμφόρηση!

Με τόσο κόσμο, διόλου απίθανη η απάντηση: «Ελάτε μετά το Πάσχα, σήμερα δεν γίνεται να εξυπηρετηθείτε. Βλέπετε τι γίνεται έξω». Εννοείται πως στραβοί δεν είμαστε, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι εθελοτυφλούμε, η αποστομωτική απάντηση του οδηγού πούλμαν, που άφησε το μεροκάματο για να στηθεί στην ουρά και αφού δαπάνησε 3 ώρες από τον χρόνο του, δεν εξυπηρετήθηκε.

Στα ταμεία, η κατάσταση πιο έκρυθμη. Ποδοπατήματα, φωνές, οργή. Και όλα αυτά, επειδή μια υπάλληλος θέλησε να εκτυπώσει 10.000 αντίτυπα! Και για αυτό ευθύνεται ο έλληνας φορολογούμενος;

E ρε τρόικα που σας χρειάζεται!

Και μετά φταίει η τρόικα που ζητά την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων! Φταίει η τρόικα που βλέπει το μπάχαλο από τα «βύσματα» που έπιασαν στασίδι στο Δημόσιο και αποφασίζουν τη Μεγάλη Εβδομάδα να κάνουν μηχανογραφική ενοποίηση των υπηρεσιών της ΔΟΥ στο νέο ΤΑΧΙS, το οποίο ΤΑΧIS όμως «κράσαρε» λόγω λάθους μιας υπαλλήλου. Βλέπει άραγε η υπάλληλος το πρόβλημα που δημιούργησε; Νοιώθει ενοχές για αυτό; Ζήτησε κάποιος την απομάκρυνσή της ή αποτελεί βύσμα αμετακίνητο;

Ελληνάρες παντού!

Φταίει και η νοοτροπία του Έλληνα. Για μια θέση στο δημόσιο φιλά κατουρημένες ποδιές. Ακόμη και όσοι δεν εργάζονται στο δημόσιο, έχουν εκεί κάποιον γνωστό και εξυπηρετούνται εκτός ουράς. Καλά να πάθουμε! Όσοι περιμένουν στην ουρά, επιδίδονται στις ελληνικές συνήθειες… αηδίας! Ο ένας σκαλίζει τη μύτη του, αδιαφορώντας για τον διπλανό του. Ξύνει πληγή στο πρόσωπο, ματώνει και κολλάει πάνω σου, κάνει «εξορύξεις» από το αυτί και μετά σε σπρώχνει για να περάσει. Ακόμη χειρότερα, λόγω κρίσης να υποθέσουμε, δεν του περισσεύουν για να αγοράσει αποσμητικό και η μπόχα είναι… μεθυστική!

Ευχαριστήρια στη Β’ ΔΟΥ Περιστερίου-Αν σκέφτεστε να πάτε σήμερα, πηγαίνετε καλύτερα για καφέ

Όσοι θέλησαν σήμερα να εξυπηρετηθούν και τους είπατε «Περάστε μετά το Πάσχα» σας εύχονται καλές γιορτές. Κοντοζυγώνουν άλλωστε οι απολύσεις λόγω τρόικας. Κατόπιν, θα «γιορτάσετε» κι εσείς και οι γιορτές θα είναι διαρκείας.

Καλό Πάσχα!

Keywords
Τυχαία Θέματα