Δείτε τι έγραψε ο Πεταλωτής για τον Παπανδρέου στο facebook (ΦΩΤΟ)

Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Γιώργος Πεταλωτής, στηρίζει το Γιώργο Παπανδρέου για τα πεπραγμένα του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν για τα οικονομικά του κόμματος, αφήνει σαφείς αιχμές όχι μόνο για το σημερινό πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο,
αλλά και για την προ Παπανδρέου εποχή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πόσο σοβαρή και αξιόπιστη μπορεί να είναι μια ελεγκτική εταιρία στην οποία ανατέθηκε εδω και ένα χρόνο περίπου να ελέγξει τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2004-2010 (πριν και μετά τι γινόταν;) και προτού να κατατεθεί επίσημα στον εντολέα κομματικό φορέα το επίσημο ολοκληρωμένο πόρισμα για τα περαιτέρω, διάφορα στοιχεία διαρρέουν(?) σε δημοσιογραφικά γραφεία. Με τρόπο αποσπασματικό, άρα και μη απαντήσιμο. Εγώ θα έλεγα παντελώς, εκ του αποτελέσματος , αναξιόπιστη και μόνον από τη στάση της αυτή».

Και καταλήγει κάνοντας λόγο για «σπέκουλα και αυτοεξευτελισμό» αλλά και για «λάγια χαμόγελα από όσους πιστεύουν ότι σήμερα με τον τρόπο αυτό ευτελίζονται μόνον ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις».

Δείτε την ανάρτηση:
Keywords
Τυχαία Θέματα