Το φύλαγε για το τέλος! Με γκολ του Μήτρογλου ο Ολυμπιακός νίκησε στη Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 90′, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό μέσα στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι Πειραιώτες παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα αήττητοι.

Το πρώτο ήταν ισορροπημένο και οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Δύο ευκαιρίες είχε η κάθε ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό

και ενώ όλα έδειχναν ότι πάμε για ισοπαλία χωρίς σκορ ο Κώστας Μήτρογλου όπλισε και «πυροβόλησε» στην καρδιά των «πρασίνων».

Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Κώστας Μήτρογλου που έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα και σκόραρε μπροστά στη θύρα δεκατρία.

Ο Μίτσελ αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο της ομάδας λέγοντας: «Είναι μια εξαιρετική νίκη. Το ματς σταματούσε συνέχεια και δεν είχαμε ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι μια διαφορετική νίκη από αυτές που έχουμε συνηθίσει, αλλά την πετύχαμε σε ένα μεγάλο ματς και φυσικά είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στον κόσμο του Πειραιά». Αντίθετα ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε: «Είμαστε ακόμα μια ομάδα που μαθαίνει, είναι κρίμα για τα παιδιά που δεν πήραν αυτό που άξιζαν. Συγχαρητήρια στους οπαδούς που τελείωσε το ματς, αν και μερικές φορές ξέφυγαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Συγχαρητήρια στον κόσμο μας και στα παιδιά για την προσπάθεια τους».

The post Το φύλαγε για το τέλος! Με γκολ του Μήτρογλου ο Ολυμπιακός νίκησε στη Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα