Τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει παρέλαση

Στις ημέρες μας, αιρετικοί είναι όσοι επισημαίνουν τα αυτονόητα, κόντρα στα ανόητα που ορισμένοι εκστομίζουν, πιστεύοντας ότι λένε μεγάλες σοφίες. Ολα αυτά δεν τα αναφέρουμε ως εισαγωγή για να συστηθούμε, μιας και δεν το κάναμε στο προηγούμενο φύλλο, στο οποίο έκανε πρεμιέρα η στήλη. Αλλωστε, πολλοί από τους αναγνώστες μάλλον γνωρίζουν τη στήλη από την ηλεκτρονική έκδοση του «Π».

Τα προλεγόμενα εξυπηρετούν άλλη σκοπιμότητα. Να δείξουν ότι ματαίως οι του ΣΥΡΙΖΑ

θέλουν να εμφανίζονται αιρετικοί, με την πρόταση του βουλευτή Κουράκη για κατάργηση των παρελάσεων. Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αιρετικοί στην περίπτωση που αντί να ασχολούνται με το εάν πρέπει ή όχι να γίνονται παρελάσεις, είχαν υποστηρίξει τη λύση που έδωσε η Διαμαντοπούλου στο θέμα του ασύλου.
Επίσης, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αιρετικοί, εάν αντί για την κατάργηση των παρελάσεων είχαν υποστηρίξει την υποβάθμιση της επετείου του «ΟΧΙ» και την αναβάθμιση της επετείου της απελευθέρωσης. Το λογικό είναι να γιορτάζουμε το πότε απαλλαχθήκαμε από τον ζυγό, όχι το πότε εισέβαλαν οι ναζιστές στη χώρα. Να, λοιπόν, κάτι αυτονόητο που μπορεί να υποστηρίξει κάποιος αιρετικός και ουδείς άλλος το σκέφτεται.
Στην πραγματικότητα, ο Κουράκης και οι συν αυτώ σκέφτονται συντηρητικά, γιατί δεν δοκιμάζουν να αλλάξουν τη νοοτροπία του λαού, αλλά επιμένουν σε δήθεν προκλητικές απόψεις επί ανούσιων ζητημάτων. Ετσι, συμβάλλουν στη διαιώνιση της φαμφάρας, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει οι έμπλεοι αριστεροφροσύνης διανοούμενοι.
Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό. Δεν μας εκπλήσσουν οι προτάσεις του. Στον δρόμο που χάραξε ο αρχηγός του βρίσκεται και ο βουλευτής. Πάντα κάτι να λέμε και μετά να κορδωνόμαστε…

Ο «Αιρετικός» από την εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που κυκλοφορεί

The post Τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει παρέλαση appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα