Το αδιαχώρητο επικρατεί στο συσσίτιο «μόνο για Έλληνες» της Χρυσής Αυγής (BINTEO)

Έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο σταθμό Λαρίσης στην οδό Δηλιγιάννη έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες πολίτες προκειμένου να παραλάβουν τα τρόφιμα και τα άλλα είδη «μόνο για Έλληνες» που διανείμει το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου.

Η διανομή πραγματοποιείται στο σημείο αυτό έπειτα από την απαγόρευση,της αρχικά προγραμματισμένης για την πλατεία Αττικής, συγκέντρωσης με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.

O δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είχε χαρακτηρίσει ήδη από την Τρίτη

παράνομο το συσσίτιο «μόνο για Έλληνες» στην πλατεία Αττικής καθώς από τη μια «δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία αδειοδότησης» και από την άλλη, όπως είπε, πρόκειται για ενέργεια «πολιτικά απαράδεκτη, διότι προάγει συνειδητά το ρατσισμό και την ξενοφοβία».

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή «απάντησε» μετατρέποντας το συσσίτιο σε πολιτική συγκέντρωση χωρίς, όμως, να αποφύγει, τελικά, την απαγόρευση από τη ΓΑΔΑ.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλιολάκος μιλώντας ενώπιον των δεκάδων πολιτών είπε «Η σημερινή σας παρουσία εδώ είναι ένα χαστούκι στα μέτρα αυτών που επέβαλλαν την απαγόρευση. Η απαγόρευση αυτή έχει σύμμαχο έναν άθλιο δήμαρχο και έναν υπουργό που λέει συνεχώς ψέματα ότι αποκατέστησε τον νόμο και την τάξη»

Keywords
Τυχαία Θέματα