Τίτλοι τέλους στα… «like», έρχονται τα… «αστέρια»!

Τίτλοι τέλους φέρεται πως θα πέσουν στα γνωστά «like» που κάνουμε στις αναρτήσεις και τις φωτογραφίες των αγαπημένων προσώπων και των φίλων μας στο Facebook! Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ήδη ξεκίνησε να χρησιμοποιεί δοκιμαστικά σε κάποιες desktop εκδόσεις, ένα νέο σύστημα αξιολόγησης, με το οποίο μπορούμε να δείξουμε τον θαυμασμό ή τη συμφωνία μας με κάτι που «ανέβασε» κάποιος από τους φίλους μας στο Facebook!

Τα «like» αλλάζουν, δίνοντας τη θέση τους στα… «αστέρια» με τα οποία κάποιος θα επιδοκιμάζει τις αναρτήσεις που του αρέσουν! Αν κάτι σας αρέσει απλά μπορείτε να το βαθμολογήσετε

με ένα αστέρι, αν πάλι σας αρέσει αρκετά βάλτε του δύο αστέρια, ενώ αν κάτι σας… ενθουσιάζει, τότε χαρίστε του την Πούλια και τον Αυγερινό και βαθμολογήστε το με 5αστέρια!

Η ουσιαστική διαφορά με το «Like» είναι ότι τώρα είναι πιο ξεκάθαρο το πόσο μας αρέσει κάτι που είδαμε καθώς ο προηγούμενος τρόπος αξιολόγησης ήταν… κομματάκι δεσμευτικός! Τώρα λοιπόν υπάρχει διαβάθμιση… αστέρων και αναμένεται να χαρίσει πληθώρα επιλογών!

Το κατά πόσο θα καθιερωθεί αυτή η μέθοδος επίδειξης του θαυμασμού μας, θα κριθεί από το πόση απήχηση θα έχει το «κατέβασμα» του νέου τρόπου like, αλλά και από τα σχόλια που θα αποσπάσει στο Διαδίκτυο, τα οποία οι επικεφαλής λειτουργίας του Facebook και ο ίδιος ο Mark Zuckerberg, έχουν δείξει πως λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψιν!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για έναν νέο… «πόλεμο των άστρων» και χαρίστε στους αγαπημένους σας τον… ουρανό με τ’ άστρα!

Βέβαια, το πρόβλημα είναι με τους φίλους του μπασκετικού Παναθηναϊκού οι οποίοι θα πικάρουν τους «αιωνίους» αντιπάλους τους, καθώς θα θεωρήσουν πως η ομάδα τους… ξεφεύγει από αυτό το σύστημα αξιολόγησης ως «εξάστερη»! Ευελπιστούμε σύντομα το πρόβλημα αυτό να υπάρξει και με τον μπασκετικό Ολυμπιακό!

The post Τίτλοι τέλους στα… «like», έρχονται τα… «αστέρια»! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα