Την Τρίτη απολογείται το ζευγάρι από την Πάτρα

Προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθούν πήραν οι δύο γονείς από την Πάτρα που κατηγορούνται ότι βίαζαν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο πατέρας βίαζε τις δύο μεγαλύτερες κόρες, 17 και 16 ετών, ενώ εξανάγκαζε το 12χρονο γιο του να συνευρίσκεται σεξουαλικά με τη μητέρα της οικογένειας.Χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πατρών ο οποίος και τους απήγγειλε μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αιμομιξίας.

Η

φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ όταν οι δύο κόρες, ηλικίας 17 και 16 ετών κατήγγειλαν στο Χαμόγελο του Παιδιού το περιστατικό. Η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά 12 ετών και 8 ετών. Ασέλγεια φέρεται να έχουν υποστεί τα τρία μεγαλύτερα παιδιά, δύο κορίτσια και το αγόρι τα οποία καθόλη τη διάρκεια της νύχτας έδιναν κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν ίχνη βιασμού οι δυο κόρες της οικογένειας σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν απο την ιατροδικαστική έκθεση και την εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν. Όμως, πατέρας και μητέρα έχουν παραδεχθεί τις πράξεις στις οποίες υποχρέωναν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους.

Οι γείτονες και όσοι γνωρίζουν την οικογένεια ανέφεραν πως έξω από το σπίτι τους είχαν ψηλά λουλούδια και δέντρα και έτσι κανείς δεν μπορούσε να δει τι γινόταν μέσα από αυτά και πραγματικά δεν διανοούντο την αρρωστημένη κατάσταση στην οποία ζούσε αυτή η οικογένεια. Η μητέρα φέρεται να δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».

Πηγή: thebest/patrastimes

Keywords
Τυχαία Θέματα