Καβάλα: Συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης, χασίς και Ecstasy

Οι πληροφορίες ότι ένας 42χρονος Έλληνας έκανε συστηματικά διακίνηση «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στη σύλληψή του στο χωριό όπου κατοικεί στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας.

Πάνω του βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,7 γραμμαρίων, αλλά κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του ανακάλυψαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 61,8 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Ο 42χρονος συνελήφθη

και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κιλκίς στο αυτοκίνητο ενός νεαρ Σκοπιανού ο οποίος προσπάθησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από τον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, αποκάλυψε ότι μετέφερε επιμελώς κρυμμένα μισό γραμμάριο κοκαΐνης και τρία ναρκωτικά χάπια Ecstasy.ού Ο 20χρονος από τη F.Y.R.O.M. συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή καθώς είχε μαζί του πτυσσόμενο μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Keywords
Τυχαία Θέματα