Τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική από την έφοδο στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Στον ανακριτή αύριο οι βουλευτές Γερμενής, Μπούκουρας και Ηλιόπουλος

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη Χρυσή Αυγή, καθώς σήμερα αναμένεται να παραδοθεί στις δικαστικές αρχές το υλικό που συνέλεξε η Αντιτρομοκρατική από υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και κινητά στους ελέγχους στα σπίτια των βουλευτών του κόμματος.

Μάλιστα, το Σάββατο αναμένεται να περάσουν το κατώφλι των ανακριτών οι βουλευτές, Γιώργος Γερμενής,

Στάθης Μπούκουρας και Παναγιώτης Ηλιόπουλος προκειμένου να απολογηθούν για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής ομάδας.

Στα πλαίσια των ερευνών πραγματοποιήθηκαν χθες έφοδοι των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια των τριών βουλευτών σε Ραφήνα και Κόρινθο παρουσία εισαγγελέα.

Η Αντιτρομοκρατική κατάσχεσε από τα σπίτια των βουλευτών πιστόλια, φυσίγγια, υπολογιστές και φωτογραφικές μηχανές. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., στο σπίτι του Παναγιώτη Ηλιόπουλου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 φωτογραφικές μηχανές, 2 κινητά τηλέφωνα, 3 υπολογιστές και usb, φυσίγγιο πυροβόλου όπλου των 9 mm, στυλό-ψηφιακή συσκευή και τηλεκάρτα, ψηφιακή συσκευή mp3 και φωτοαντίγραφο άδειας οπλοφορίας.

Στην οικία του Γιώργου Γερμενή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim, φωτογραφική μηχανή, φορητός υπολογιστής, usb και i-pad, 2 ψηφιακές συσκευές card reader, 25 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 2 κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων, 175 φυσίγγια πυροβόλων όπλων και συγκεκριμένα (18) των 0,32 mm, (1) των 7,65 mm και (156) των 0,40 snw.

Στην οικία του Ευστάθιου Μπούκουρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πιστόλι μάρκας CZ 9 mm με γεμιστήρα και 7 φυσίγγια 9 mm, που κατείχε νόμιμα, καραμπίνα μάρκας BENELLI, που κατείχε νόμιμα, 36 κυνηγετικά φυσίγγια, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με κάρτα μνήμης, ηλεκτρονικός υπολογιστής και 2 usb και ψηφιακή συσκευή mp3 και δύο πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Η Χρυσή Αυγή αντέδρασε με ύβρεις κατά της κυβέρνησης και των δικαστικών λειτουργών για τις νέες εξελίξεις. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό προχώρησε σε επίθεση κατά της κυβέρνησης. «Κύριοι της κυβέρνησης του τρόμου τι νομίζετε ότι θα πετύχετε; Νομίζετε ότι θα μας λυγίσετε; Εισβολές στα σπίτια μας, ανυπόστατες κατηγορίες που βασίζονται σε ψευδομάρτυρες με αμνοερίφια, σε άθλια κατηγορητήρια που δεν έχουν ουσιαστικά καμία κατηγορία νομίζετε ότι θα μας λυγίσετε» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

The post Τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική από την έφοδο στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα