Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλες τις εξελίξεις στη ζωή σας

Κριός Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία σας χτυπάει την πόρτα σήμερα, κι απ’ ό, τι φαίνεται, δεν μοιάζει καθόλου με όσες έχετε συναντήσει μέχρι σήμερα. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ευνοϊκή συγκυρία, χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις. Κάντε υπομονή στα ερωτικά σας. Αυτό που θέλετε, θα γίνει, απλώς όχι με τους ρυθμούς σας.

Ταύρος

Η συντροφικότητα και η φιλία παίζουν πολύ πιο σημαντικό ρόλο απ’ ό, τι πιστεύετε στην εξέλιξη των πραγμάτων σήμερα. Μην υποτιμάτε την αξία των μακροχρόνιων σχέσεών σας, ακόμη κι αν δεν έτυχε να εξαργυρωθεί ακόμη. Αλλαγή κλίματος στα επαγγελματικά. Οι συνθήκες γίνονται τώρα ευνοϊκές για να προωθήσετε μια νέα ιδέα.

Δίδυμος Δώστε τη βοήθειά σας σε όποιον σας τη ζητήσει, αλλά φροντίστε να μη ζημιωθείτε εσείς, προσπαθώντας να εξυπηρετήσετε άλλους. Ευτυχώς, ο Δίας σας εξοπλίζει με μπόλικα αποθέματα αντοχής. Πρόοδος σε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, που είχε μείνει στον πάγο για πολύ καιρό. Μην αναβάλετε για αύριο ό, τι μπορείτε να κάνετε σήμερα.

Καρκίνος Μην καταπιαστείτε σήμερα με ένα διαπροσωπικό πρόβλημα που δεν καταφέρατε να λύσετε, μήνες ολόκληρους. Κάντε υπομονή και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους- δεν γίνεται τα πάντα να προσαρμόζονται στους ρυθμούς σας. Κάντε σήμερα μια προσπάθεια να προσεγγίσετε ξανά έναν συνάδελφο που απομακρύνθηκε για άγνωστο λόγο. Θα δικαιωθείτε.

Λέων Ο Κρόνος σας δίνει το απαραίτητο ερέθισμα να διευρύνετε τον κύκλο σας, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε ελαφρά τη καρδία. Ζυγίστε τα συμφέροντά σας, προτού ανοιχτείτε σε άτομα που δεν γνωρίζετε. Σε καλή τροχιά τα ερωτικά σας. Η βιασύνη ενός νέου προσώπου μπορεί τελικά να μην είναι όσο κακή πιστεύετε.

Παρθένος Πάρτε στα χέρια σας ένα δυσλειτουργικό επαγγελματικό ζήτημα, γιατί κανείς άλλος δεν έχει την ωριμότητα να το διευθετήσει σωστά. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, Παρθένοι, προγραμματίστε αντικειμενικά τις προτεραιότητές σας. Οι ταραχώδεις σχέσεις σας με έναν παλιό φίλο αποκαθίστανται, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Απολαύστε το νέο κλίμα που διαμορφώνεται.

Ζυγός Ακόμα και οι αμήχανες σιωπές έχουν τη χρησιμότητά τους σήμερα. Μην αφήσετε κανένα επικοινωνιακό στοιχείο να περάσει ανεκμετάλλευτο- είναι σημαντικό να βασίσετε τη γνώμη σας σε κάθε τι που αντιλαμβάνεστε. Εντάσεις φέρνει στον χώρο εργασίας ο Άρης. Μη βιαστείτε να κρίνετε έναν συνάδελφο από μια ατυχή στιγμή, γιατί δεν θα βγείτε κερδισμένοι.

Σκορπιός Η επιπολαιότητα και ο εκνευρισμός (δικαιολογημένος ή μη) μπορούν να σας οδηγήσουν σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Περιμένετε μέχρι να καταλαγιάσει ο θυμός σας, και πάρτε τις σημαντικές σας αποφάσεις με ηρεμία. Η Αφροδίτη ενισχύει τον ρομαντισμό στη ζωή σας, αλλά αφήνει πάνω σας την ευθύνη για τη διατήρηση της κατάστασης.

Τοξότης Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε μια άβολη συζήτηση με το πρόσωπο που σας ελκύει ερωτικά. Το θέμα της δέσμευσης δεν είναι κάτι που μπορείτε να αντιμετωπίζετε με χιούμορ και υπεκφυγές, κάθε φορά που προκύπτει. Άνοδος στα οικονομικά σας. Οι παραχωρήσεις και η εγκράτειά σας επιτέλους ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως Δεν υπάρχει ανώδυνος τρόπος να κάνετε το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που έχετε στο μυαλό σας. Αναγκαστικά, θα πρέπει να γίνετε δυσάρεστοι στα μάτια μερικών, αν ο στόχος σας είναι η ειλικρίνεια και η ευθύτητα. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για ευκαιρίες ανέλιξης στον χώρο εργασίας. Οι ικανότητές σας δεν περνούν απαρατήρητες.

Υδροχόος Η συγκυρία σας στρέφει εναντίον μερικών προσώπων του στενού σας κύκλου, χωρίς απαραίτητα αυτά να σας έχουν φταίξει σε κάτι. Χαλιναγωγήστε τα νεύρα σας, Υδροχόοι, για να μην ξεσπάσουν σε λάθος κατεύθυνση. Τα ερωτικά σας πάνε απ’ το καλό στο καλύτερο, μετά από τη σωτήρια παρέμβαση ενός Σκορπιού. Δώστε του τα εύσημα που του πρέπουν.

Ιχθύς Εστιάστε στα επαγγελματικά σας, ειδικά αν ξεκινήσατε πρόσφατα μια καινούργια δουλειά. Η προσοχή σας πρέπει να είναι στραμμένη στον τομέα που σας έχει περισσότερο ανάγκη και όχι σε όλου ταυτόχρονα. Καλά νέα από τον τομέα των οικογενειακών και των φιλικών σχέσεων. Προσπαθήστε να μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, αν δεν είναι ανάγκη.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα