Τι λένε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Μια ερωτική σχέση ξεφεύγει από τα όρια που είχατε θέσει, και πλέον ζητάει περισσότερα από σας. Μόνο εσείς ξέρετε αν έχετε την απαιτούμενη δύναμη και αντοχή να της δώσετε κάτι παραπάνω. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, Κριοί, ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Ο σωστός προγραμματισμός θα αποβεί σωτήριος τώρα.

Ταύρος Μην σπρώχνετε μια ήδη έκρυθμη κατάσταση στα άκρα, γιατί οι καυγάδες παντός είδους δεν σας συμφέρουν καθόλου τώρα. Κρατήστε μετριοπαθή στάση και αποφύγετε τις υπερβολές. Σε καλό δρόμο ένα επαγγελματικό ζήτημα που σας ταλαιπώρησε αρκετά τις προηγούμενες μέρες. Προσπαθήστε

ωστόσο, να μην του δώσετε διαστάσεις που δεν του ταιριάζουν.

Δίδυμος Η Αφροδίτη σας παροτρύνει με διάφορους τρόπους να επαναπροσεγγίσετε κάποια άτομα, που κάπου στην πορεία χάσατε, χωρίς να καταλάβετε γιατί. Μην αφήσετε το χρόνο να πάει χαμένος- αναλάβετε δράση τώρα. Μια βόλτα μακριά από τα συνηθισμένα μέρη θα σας βοηθήσει περισσότερο απ’ ό, τι νομίζετε. Μην επιτρέπετε στους τέσσερις τοίχους να σας πνίγουν.

Καρκίνος Έχει έρθει η στιγμή να τερματίσετε μια διαμάχη που διατηρήθηκε ακμαία παρά τα θέλησή σας. Αν χρειαστεί, ρίξτε τον εγωισμό σας, αλλά μην αφήσετε αυτό το δαίμονα να σας τυραννά, ενώ δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Τα ερωτικά σας παίρνουν απρόσμενη τροπή, χάρη στην επίδραση ενός προσώπου απ’ το παρελθόν σας.

Λέων Ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σας προσπαθεί να σας τραβήξει την προσοχή, αλλά εσείς για κάποιο λόγο, επιμένετε να στρέφετε το βλέμμα σας αλλού. Δώστε του μια ευκαιρία, Λέοντες, μπορεί η συνέχεια να σας εκπλήξει. Μη δίνετε πολλή σημασία στα λόγια που εκστομίζονται χωρίς περίσκεψη. Συνήθως, δεν εννοούνται καθόλου.

Παρθένος Η επιθετική στάση ενός συγκεκριμένου ατόμου απέναντί σας αποτελεί ένδειξη καταπιεσμένου θαυμασμού. Μην αφήνετε τα φαινόμενα να σας απατούν- προσπαθήστε να διαβάσετε πίσω από τις γραμμές. Τα οικονομικά σας ακολουθούν ανοδική πορεία τώρα, επομένως το άγχος μειώνεται σημαντικά. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι μπορείτε να ενδώσετε ελεύθερα στα αχαλίνωτα καταναλωτικά σας ένστικτα.

Ζυγός Η συναισθηματική φόρτιση που σας επιφυλάσσει η Σελήνη, θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα στη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάποια πράγματα καλύτερα να μη συζητηθούν σήμερα, αλλά όταν έχετε την απαραίτητη υπομονή. Μείνετε κοντά στην οικογένεια τώρα, όσο ανυπόφορη κι αν μοιάζει. Έχετε πολλά να κερδίσετε και να διασώσετε.

Σκορπιός Ακολουθήστε τον δρόμο της λογικής σήμερα, και αφήστε τους συναισθηματισμούς στην άκρη. Χρήσιμα μπορούν τώρα να σας φανούν μόνο τα εύλογα συμπεράσματα, και όχι οι ακραίες υποθέσεις. Ένα επαγγελματικό πρόβλημα που σας είχε αγχώσει αρκετά, αρχίζει να επιλύεται χάρη στην παρέμβαση ενός έξυπνου Ιχθύ. Δώστε του τα εύσημα που του αξίζουν.

Τοξότης Ο χρόνος δεν είναι όσο άπλετος νομίζετε, Τοξότες. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσετε τον ούριο άνεμο του Δία και να κυνηγήσετε, σα να μην υπάρχει αύριο, έναν στόχο που θέσατε καιρό πριν. Μην αφήνετε τον επαγγελματικό ανταγωνισμό να σας κάμπτει το ηθικό. Έχετε το προβάδισμα και το γνωρίζετε καλά.

Αιγόκερως Μερικοί άνθρωποι δεν παίρνουν από λόγια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι άτρωτοι σε επίπεδο πράξεων. Σχεδιάστε προσεκτικά τη στρατηγική σας και χτυπήστε τον εχθρό εκεί που πονάει. Αρκετά με την επιείκεια που γυρίζει συνέχεια μπούμερανγκ. Μια ατυχής συνάντηση ενδέχεται να σας ρίξει τη διάθεση, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ.

Υδροχόος Η αδιαφορία είναι η πιο αποδοτική τακτική απέναντι σε κάποιον που αγνοεί την έντονη ερωτική σας πολιορκία. Ο μόνος τρόπος να κάνετε κάποιον να εκτιμήσει την παρουσία σας, είναι δείχνοντάς του εμμέσως πόσο του κοστίζει η απουσία σας. Ο Κρόνος δίνει ώθηση σε ένα επαγγελματικό πλάνο που αντιμετωπίζατε με διστακτικότητα.

Ιχθύς Η συνεργασία και η διαλλακτικότητα είναι τα μόνα πράγματα που μπορούν να σας βγάλουν από το επικοινωνιακό τέλμα στο οποίο έχετε περιέλθει (κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο). Παραμερίστε τον εγωισμό σας και τα πράγματα θα αλλάξουν πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί σημαίνουν πολλά για σας τώρα. Μην τους αγνοείτε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα