Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη

Κριός Μη δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όση πρέπει σε κινήσεις εντυπωσιασμού, ειδικά αν αυτές γίνονται από άτομα που θέλουν να σας προσελκύσουν ερωτικά. Η προσοχή σας τώρα πρέπει να στραφεί μόνο σε πράξεις ουσίας. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να πλησιάσετε ξανά ένα άτομο που για χαζούς λόγους απομακρύνατε απ’ τη ζωή σας.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Πρόοδος στα ερωτικά σας, η οποία εν μέρει οφείλεται στη βοήθεια ενός Τοξότη που θέλει το καλό σας. Μην επαναπαυθείτε

σε μία απλή νίκη, έχετε ακόμα χιλιόμετρα να διανύσετε για να πετύχετε τη σταθερότητα που θέλετε. Σταθερά τα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε τους καυγάδες με τους συνεργάτες σας, ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο.

Δίδυμος Ο ανταγωνισμός είναι σήμερα έντονος σε κάθε έκφανση της ζωής σας, αλλά καλά θα κάνετε να τον αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. Δεν χρειάζεται να έρθετε σε αντιπαράθεση με κανέναν – μπορείτε να υπερασπιστείτε το συμφέρον σας και με ήπιο τρόπο. Ένα σημαντικό τηλεφώνημα τονώνει το ηθικό σας και απωθεί τις δυσάρεστες σκέψεις απ’ το μυαλό.

Καρκίνος Ασχοληθείτε πιο εντατικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα που δεν σας κάθεται όπως ακριβώς θέλετε, γιατί κανείς δεν πρόκειται να σας βοηθήσει αν δεν βοηθήσετε εσείς πρώτοι τον εαυτό σας. Έχετε πίστη στον/στη σύντροφό σας, όσο μεγάλες κι αν είναι οι μεταξύ σας διαφορές. Η επιλογή σας θα αποδειχθεί σύντομα πολύ σωστή.

Λέων Η πλανητική συγκυρία σας επιφυλάσσει αρκετές νέες γνωριμίες, που όμως δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε ελαφρά τη καρδία. Δεν θέλουν όλοι το καλό σας και καλά θα κάνετε να το χωνέψετε επιτέλους. Σταθερά τα ερωτικά σας, παρά τις προσπάθειες μερικών να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Εμπιστευτείτε πάνω απ’ όλα το δικό σας ένστικτο.

Παρθένος Προσοχή στις παράτολμες προτάσεις, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Τα λόγια ενός ελκυστικού προσώπου μπορεί να σας δελεάζουν, αλλά κανείς δεν σας εγγυάται ότι θα σας οδηγήσουν σε ιδανικό σημείο. Αποφύγετε τις παρορμήσεις. Ένα οικογενειακό ζήτημα απ’ το παρελθόν ανακύπτει ξανά και αυτή τη φορά επιβάλλεται να το λύσετε.

Ζυγός Ο Άρης σας δίνει τα ψυχικά και πρακτικά εφόδια που χρειάζεστε για να ξεφύγετε από μία ερωτική κατάσταση που πλέον έχει πάψει να σας εξυπηρετεί. Καιρός να κοιτάξετε λιγάκι και τον εαυτό σας, Ζυγοί, όσες αντιδράσεις κι αν προκαλέσετε στους άλλους. Μην αλλάξετε τη στρατηγική σας στον επαγγελματικό τομέα. Συνεχίστε αυτό που κάνετε, γιατί μάλλον αποδίδει.

Σκορπιός Οι φιλίες σας διέρχονται από μία περίοδο κρίσης, κι αυτό δεν οφείλεται απαραίτητα σε δικούς σας κακούς χειρισμούς. Μήπως ήρθε η ώρα να αποδώσετε τις ευθύνες στα άτομα που πρέπει; Σε καλή φάση τα οικονομικά σας. Βεβαιωθείτε πως έχετε πρώτα εσείς ό, τι χρειάζεστε, και μόνο τότε δώστε τη βοήθειά σας σε όσους τη ζητούν.

Τοξότης Η μέρα ξεκινάει με αρκετά νεύρα, αλλά στην πορεία πρυτανεύει η λογική και καταφέρνετε να διευθετήσετε ό, τι σας απασχολεί με σχετική ηρεμία. Προσέξτε τους Ζυγούς, γιατί τα κίνητρά τους είναι αρκετά αμφιλεγόμενα. Επενδύστε στην επικοινωνία, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Είναι σημαντικό να βγάλετε ένα καλό προφίλ προς τα έξω.

Αιγόκερως Οι προτεραιότητές σας αλλάζουν, καθώς ο Δίας σας προτρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα επαγγελματικά σας δεδομένα. Δώστε περισσότερη προσοχή στην ανέλιξή σας παρά σε ασήμαντα ερωτικά ειδύλλια. Τα λόγια των Κριών έχουν ιδιαίτερη αξία σήμερα, γι’ αυτό καλύτερα να τα λάβετε σοβαρά υπόψη. Η κρίση σας είναι θολωμένη, αλλά αυτοί ξέρουν τι σας λένε.

Υδροχόος Ηρεμία επικρατεί στα ερωτικά σας, η οποία όμως ενδέχεται να διαταραχθεί, αν δεν θέσετε τους όρους σας με πειστικό τρόπο. Η σωστή επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα σε όλες σας τις δοσοληψίες σήμερα. Πρόοδος στα επαγγελματικά, η οποία σχετίζεται με μια γενναία απόφαση που επιτέλους παίρνετε μετά από καιρό.

Ιχθύς Ένα απρόοπτο περιστατικό θα σας βγάλει εκτός προγράμματος σήμερα, αλλά είναι στο χέρι σας να το τουμπάρετε προς όφελός σας. Αξιοποιήστε την επιρροή που ασκείτε σε πρόσωπα με εξουσία. Σταθερά τα ερωτικά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα λείψουν μερικές μικρές εκπλήξεις απ’ τη ζωή σας. Τηρήστε τις υποσχέσεις σας με κάθε κόστος.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα