Τι ακραίο έχει πιει η Θωμαή Απέργη;

Καλεσμένη στο «Όλα μπάχαλο» με το Θέμο Αναστασιάδη ήταν χθες βράδυ και η Θωμαή Απέργη η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο νέο σόου μεταμφιέσεων του καναλιού του Αμαρουσίου «Your face sounds familiar», για τη Eurovision, αλλά και για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της.
Η νεαρή τραγουδίστρια σχολίασε αρχικά και την εμφάνιση

της την Κυριακή ως Bob Marley, λέγοντας «δεν πήρα τίποτα για να κάνω αυτή την μεταμόρφωση. Δεν έχω πάρει ποτέ μου. Το πιο ακραίο που έχω κάνει είναι να πιω ένα ουίσκι!».
Μιλώντας για την Eurovision, η Θωμαή δήλωσε : «Τρελάθηκα από την χαρά μου που πήγαμε πολύ καλά. Είμαι Ελληνίδα και από την στιγμή που μου είχε περάσει η πικρία του ελληνικού τελικού, χάρηκα πάρα πολύ!».
Αναφέρθηκε και στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε και εξήγησε πώς απέφυγε την σοβαρή επέμβαση στο λαιμό της: «Ακούστηκαν κλασικά πράγματα, αλλά ο καθένας κάνει τη δουλειά του σε αυτόν τον χώρο. Φέτος συνέβησαν πολλά πράγματα και ήμουν τυχερή να συμμετέχω σε αυτά. Επειδή τα κάνω όλα μόνη μου και με τη βοήθεια της Panik μόνο, κάποια στιγμή λίγο κουράστηκα. Με χτύπησε στον λαιμό, όχι με την έννοια ότι δεν μπορούσα να τραγουδήσω, αλλά έπαθα ένα είδος υπερκόπωσης. Αν δεν έκανα στοπ, θα έκανα σοβαρή επέμβαση. Τώρα είναι όλα καλά!».
Τέλος, η Θωμαή Απέργη παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι με τίτλο «Summer Nights», που κυκλοφορεί από την Panik Records, αλλά και το νέο της video clip με την υπογραφή του John Mitropoulos.

Keywords
Τυχαία Θέματα