Θα λογοδοτήσουν στο ΣΔΟΕ Λύρας- Ζήνα

Στοιχεία σοκ φέρνει στη δημοσιότητα δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας για τα οικονομικά στοιχεία που λέγεται ότι απέκρυψαν την τελευταία δεκαετία ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, η τραγουδίστρια και ο μάνατζερ καλλιτεχνών τα τελευταία δέκα χρόνια απέκτησαν εννέα πολυτελή αυτοκίνητα –μεταξύ αυτών και δύο Porche αξίας 220.000 ευρώ, σκάφη αναψυχής και πολυτελή ακίνητα. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως ο Γιώργος Λύρας το 2004 φαινόταν σαν να μην έχει καθόλου εισοδήματα αφού δεν δήλωσε

τίποτα στην εφορία, αν και στην πραγματικότητα είχε εισοδήματα 624.000 ευρώ. Το ΣΔΟΕ σε σχετική έρευνά του ζήτησε από τον Γιώργο Λύρα να δώσει εξηγήσεις για το μη δηλωθέν εισόδημά του, οπότε και διαπιστώθηκε ότι όλα όσα απέκρυπτε έφταναν τα 2.8 εκατομμύρια ευρώ. Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στην Εφορία Γλυφάδας, ο έφορος της οποίας πρέπει να καλέσει και την Πέγκυ Ζήνα –εκτός από τον Γιώργο Λύρα- ώστε να καταθέσουν συμπληρωματικές δηλώσεις για να πληρώσουν τους επιπλέον φόρους.

Πηγή: gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα