Τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός

Κάποια πολύ μεγάλα κοινωνικά events έρχονται προς το μέρος σας και αν τα εκμεταλλευτείτε σωστά, θα ανοίξετε όλες εκείνες τις πόρτες που μέχρι και τώρα φαντάζουν ερμητικά κλειστές.

Στα ερωτικά, καλύτερα να αναμείνετε στωικά τις εξελίξεις, χωρίς να προσπαθήσετε να τις επηρεάσετε. Δεν είστε και ο καλύτερος κριτής των πραγμάτων στην παρούσα φάση.

 

Ταύρος

Ο Δίας σας βοηθά να βρίσκεστε σε διαρκή επαγρύπνηση ώστε να αρπάξετε και την παραμικρή ευκαιρία ερωτικής αποκατάστασης. Αρκετές ευκαιρίες χαρίσατε σε άλλους από ηττοπάθεια- καιρός

να λάβετε άμεση δράση.

Προσοχή στα αυτοκίνητα σήμερα. Δεν αρκεί να είστε εσείς καλοί οδηγοί, δυστυχώς υπάρχουν κι άλλοι στους δρόμους εκτός από εσάς.

Δίδυμος

Σήμερα θα λάβετε κάποιες πολύ σαφείς ενδείξεις σχετικά με μελλοντικές δεσμεύσεις, που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Και η παραμικρή σπόντα που θα υποπέσει στην αντίληψή σας έχει ξεχωριστή σημασία.

Ύποπτες οι κινήσεις των Κριών σήμερα. Δεν εννοούν αυτό ακριβώς που λένε, οπότε καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι για παν ενδεχόμενο.

 

Καρκίνος

Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε ότι σε κάποια πράγματα δεν είστε το ίδιο καλοί με παλιότερα.  Η αυτογνωσία σας σήμερα εντείνεται χάρη στην Αφροδίτη και είναι ζωτικό να εκφραστεί με κάθε ειλικρίνεια.

Ευχάριστα νέα σας περιμένουν στον επαγγελματικό τομέα. Υπήρξατε δίκαιοι με τους άλλους και τώρα ήρθε η ώρα να ανταμειφθείτε γι’ αυτό.

Λέων

Κάτι που περιμένατε με ιδιαίτερη ανυπομονησία καταφθάνει όπως ακριβώς το περιμένατε, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Έχετε ενίοτε αυτοκαταστροφικές τάσεις, γι’ αυτό στη θέση σας θα συμβουλευόμουν και κάποιον άλλο πέρα από τον εαυτό μου σε ό, τι αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις.

Ηρεμία στα οικογενειακά. Διαφορές του παρελθόντος αμβλύνονται.

 

Παρθένος

Μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε και μην αθετείτε υποσχέσεις που δώσατε σε άτομα που εξαρτώνται από εσάς. Έχετε επώδυνη πείρα σ’ αυτό τον τομέα- δεν υπάρχει λόγος να φερθείτε όπως σας φέρθηκαν.

Η πλανητική σας αρμονία σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε την ερωτική ένταση πολιτισμένα και αποτελεσματικά (και καιρός σας ήταν).

 

Ζυγός

Ο Πλούτωνας σας βγάζει από το λούκι της μικροπρέπειας (μεταξύ μας, δεν ήσασταν ιδιαίτερα φρόνιμοι τις τελευταίες μέρες) και έστω και καθυστερημένα είστε έτοιμοι να χειριστείτε έναν καυγά με σύνεση.

Ένα ερωτικό ψέμα έρχεται απότομα στην επιφάνεια και ναι, όσο κι αν δεν το θέλετε, μάλλον θα σας πληγώσει.

 

Σκορπιός

Ήρθε η στιγμή της συνειδητοποίησης όλης της αλήθειας και ας μη γελιόμαστε, τα πράγματα δεν πρόκειται να είναι εύκολα. Τα ψέματα που είπατε στον εαυτό σας θέλουν κόπο για να γίνουν αλήθεια και αυτή θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για τις δυνάμεις σας.

Δώστε περισσότερη έμφαση στη μουσική. Έχει λυτρωτική επίδραση πάνω σας.

 

Τοξότης

Η δύναμη του Ερμή σας ωθεί εμπρός, ακόμα κι αν το μόνο που θέλετε να κάνετε τώρα που διαβά

Keywords
Τυχαία Θέματα