Η συνέντευξη «έκαψε» τη σύζυγο του Άκη

Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας αναμένεται να προσφύγουν οι συνήγοροι της Βίκυς Σταμάτη, μετά τη διάταξη του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση της κατηγορουμένης για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Όπως εκτιμούν νομικοί κύκλοι, η αιτία της άρνησης του ανακριτή να αποδεχθεί το συγκεκριμένο αίτημα ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από τις φυλακές η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Η

εκτίμηση αυτή στηρίζεται στο περιεχόμενο της πρότασης της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Ευγενίας Κυβέλου, η οποία ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα της προφυλακισμένης συζύγου του πρώην υπουργού.
Συγκεκριμένα, η κ. Κυβέλου συνεκτιμώντας την ψυχιατρική γνωμάτευση του επίκουρου καθηγητή της Ψυχιατροδικαστικής, Α. Δουζένη, που είχε συνυποβληθεί μαζί με την επίμαχη αίτηση για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, αναφέρει στην προτασή της.

Όπως αναφέρεται: «Άλλωστε δημοσιοποιήθηκε ήδη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνέντευξη της αιτούσας, η οποία καταδεικνύει ότι αυτή είναι απολύτως ικανή να επικοινωνεί και να ενεργεί προς υπεράσπισης της και μάλιστα όχι μόνο ενώπιον των αρμόδιων αρχών»
Ο ανακριτής έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, στη διάταξή του: «πρέπει να απορριφθεί, ως αβάσιμη, η από 27-06-2012 αίτηση της κατηγορούμενης Βασιλικής Σταμάτη, με την οποία ζητεί τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα