Ιδού τα πρωτοπαλίκαρα του Βενιζέλου

Το μεσημέρι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ανακοινώσει τα ονόματα που θα στελεχώσουν τα νέα Όργανα του ΠΑΣΟΚ, με το ενδιαφέρον όμως να εστιάζεται στα… κορυφαία στελέχη.

Και αυτό γιατί πρέπει να θεωρούνται εκτός… κόμματος η Άννα Διαμαντοπούλου και Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς αμφότεροι είπαν ένα μεγάλο όχι στις
προσκλήσεις που τους απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να μετέχουν «υψηλά» στο νέο ΠΑΣΟΚ που θέλει ο ίδιος.Πλέον, κομβικό ρόλο στη νέα «ηγετική ομάδα» του κόμματος φέρονται να καταλαμβάνουν οι δύο πρώην υπουργοί Κώστας Σκανδαλίδης και Πάρις Κουκουλόπουλος, ενώ ανάλογος ρόλος επιφυλάσσεται και στον στενό συνεργάτη του Βενιζέλου, Στέλιο Αγγελούδη.Πιο συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα δώσει την ευκαιρία σε 15 περίπου μέλη να στελεχώσουν την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος (το παλαιό Πολιτικό Συμβούλιο). Μεταξύ αυτών ακούγονται οι κ.κ. Κώστας Σκανδαλίδης, Μίμης Ανδρουλάκης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Ανδρουλάκης, Πέτρος Ευθυμίου, Νάσος Αλευράς, Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραΐτης, Γιάννης Μανιάτης κ.α.Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει και την Οργανωτική Γραμματεία που θα έχουν ως αποκλειστική αρμοδιότητα να προετοιμάσει το Συνέδριο του Κινήματος το Φθινόπωρο. Μεταξύ των στελεχών ακούγονται οι Στέλιος Αγγελούδης, Νίκος Σαλαγιάννης, Ευάγγελος Αργύρης, Τόνια Αντωνίου, Κώστας Ασκούνης, Γρηγόρης Φελώνης κ.α.Πάντως, η ονοματολογία, προκάλεσε χθες την αντίδραση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, με τον ιδρυτή της Αριστερής Πρωτοβουλίας να επισημαίνει πως θα είναι απέναντι στις νέες… αυλές.Να σημειωθεί ακόμα πως αναμένεται να δημιουργηθεί και ο λεγόμενος «πρωινός καφές», όπου θα συμμετέχει η επικοινωνιακή ομάδα του Ευ. Βενιζέλου, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ (Χρυσοχοϊδης, Χριστοφιλοπούλου) αλλά και ο γραμματέας της Κ.Ο. Γιάννης Μανιάτης. Τέλος, «τρέχει» και η διαδικασία στελέχωσης του Επιστημονικού όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα