Συνελήφθη ο 20χρονος για αποτρόπαιες επιθέσεις σε αλλοδαπούς

Εικοσάχρονος Έλληνας συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές και φέρεται να έχει συμμετάσχει σε βίαιες επιθέσεις σε αλλοδαπούς. Το νέο ειδικό τμήμα που συστάθηκε από την ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση αυτών των ειδεχθών εγκλημάτων συνέλαβε τον εικοσάχρονο την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Το παιδί αυτό φέρεται να κρύβεται πίσω από σοβαρές επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών που είχαν συγκλονίσει εξαιτίας της πρωτοφανούς αγριότητάς τους.

Το ειδικό τμήμα της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε τον 20χρονο νεαρό και αναζητά

και τους συνεργούς του σε αυτές τις επιθέσεις.

Η πρώτη επίθεση είχε γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν ο 20χρονος μαζί με τους συνεργούς του φέρονται να πέταξαν πέτρες, καπνογόνα και μολότοφ σε ένα κουρείο που διατηρούσε πακιστανός στη Μεταμόρφωση Αττικής, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Τότε πριν την επίθεση άγνωστοι είχαν μπει στο κουρείο και είχαν απειλήσει τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη λέγοντάς του πως εάν δεν το κλείσει θα του το καταστρέψουν. Οι άγνωστοι “κράτησαν την υπόσχεσή τους” και τότε 2 άντρες μπήκαν και πάλι στο κουρείο και ζήτησαν τα χαρτιά και την άδεια του ιδιοκτήτη. Πριν καλά -καλά αυτός όμως αντιδράσει τον χτύπησαν στο πρόσωπο. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν και άλλοι 4 άντρες με μαύρα ρούχα και πέταξαν καπνογόνα, πέτρες και βόμβες μολότοφ. Το κουρείο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Επιτέθηκαν ακόμη και στον πελάτη του κουρείου, έναν οδηγό ταξί, που είχε σταματήσει για να κουρευτεί. Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να τους σταματήσει και οι δράστες δε δίστασαν να τον μαχαιρώσουν!

Λίγες ημέρες αργότερα ο 20χρονος νεαρός φέρεται μαζί με τους συνεργούς του να έστησαν κυριολεκτικά ενέδρα σε τρεις πακιστανούς στη Μεταμόρφωση πίσω από το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ.

Τότε οι τρεις αλλοδαποί βάδιζαν στο δρόμο, όταν σταμάτησε δίπλα τους ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα και αυτοί τους ρώτησαν τι εθνικότητας είναι. Όταν αυτοί απάντησαν, οι άγνωστοι τους χτύπησαν και τραυμάτισαν με μαχαίρια τους δύο, έναν στο χέρι και έναν στο στήθος. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν στα οχήματα και εξαφανίστηκαν. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ τρίτος έδωσε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Νωρίτερα από αυτή την επίθεση οι ίδιοι νεαροί στη Λυκόβρυση με τον 20χρονο συλληφθέντα φέρονται να οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους και όταν αντιλήφθηκαν μία μηχανή μικρού κυβισμού με δύο πακιστανούς, τους έκλεισαν το δρόμο, με αποτέλεσμα να τους ρίξουν κάτω και να τραυματιστούν.

Η τρίτη επίθεση που φέρεται να έχει πρωταγωνιστή τον 20χρονο ήταν πάλι στην ευρύτερη περιοχή όπου με μηχανές και ένα αυτοκίνητο προσπάθησαν να μπουν σε σπίτι Πακιστανών στην οδό Κορίνθου. Τα άτομα αυτά άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και άλλα αντικείμενα στο σπίτι αυτό και προσπάθησαν να μπουν μέσα στο σπίτι. Οι γείτονες που άκουσαν φασαρία βγήκαν έξω και άρχισαν να φωνάζουν ότι είναι Έλληνες και να σηκωθούν να φύγουν αλλιώς θα πάρουν την αστυνομία και έτσι οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα