Συνεδριάζει την Τετάρτη η Κ.Ο των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών

Εβδομάδα συνεδριάσεων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, φαίνεται πως ξεκινά, καθώς μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ την ερχόμενη Πέμπτη, μια μέρα, πριν σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», πρόκειται να συνεδριάσουν και οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά πολύ πιθανό είναι να προχωρήσουν και στην αλλαγή του τωρινού προέδρου κ. Θόδωρου

Παραστατίδη, καθώς υπάρχει σχετική συμφωνία από την αρχή της σύστασης της Κ.Ο που προβλέπει ανά δύο μήνες την αλλαγή της ηγεσίας της.

Επιπλέον, θα συζητηθούν και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν μετά τη προσχώρηση του Πέτρου Τατσόπουλου και την ανάδειξή τους σε έβδομη κοινοβουλευτική δύναμη, καθώς πλέον μπορούν να συμμετέχουν σε διεθνείς επιτροπές ( ΝΑΤΟ, ΟΑΣΕ, Συμβούλιο της Ευρώπης). Σε αυτές μέχρι σήμερα συμμετείχαν βουλευτές του ΚΚΕ βάσει του Κανονισμού της Βουλής και δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν το επέτρεπε η αναλογία συμμετοχής Βουλευτών και Κοινοβουλευτικών Ομάδων.

Θ.Δ

The post Συνεδριάζει την Τετάρτη η Κ.Ο των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα