Στυγερή δολοφονία 78χρονης

Σκληρή δολοφονία σημειώθηκε στο Μώλο Φθιώτιδας καθώς μία ηλικιωμένη γυναίκα 78 ετών βρήκε τραγικό θάνατο από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της. Η άτυχη γυναίκα ζούσε μόνη της, καθώς είχε πεθάνει ο άντρας της και δεν είχε αποκτήσει παιδιά .Μοναδικό της στήριγμα ήταν οι γείτονες και ορισμένα ανίψια που την επισκέπτονταν τακτικά μολονότι δεν ζούσαν στο Μώλο.

Οι γείτονες ήταν αυτοί που βρήκαν την 78χρονη γυναίκα δεμένη και χτυπημένη μέχρι θανάτου. Να σημειωθεί ότι, την ηλικιωμένη συναντούσε κάθε πρωί ένας γείτονάς της, που περνούσε από το σπίτι της και της άφηνε διάφορα προϊόντα που

αγόραζε. Όπως, συνήθιζε ο γείτονας το πρωί της Παρασκευής της άφησε μέσα στην αυλή της μια σακούλα με πορτοκάλια αλλά όταν επέστρεψε, ώρες αργότερα, είδε πως δεν τα είχε πάρει κανείς.

Έτσι, ανησύχησε και κάλεσε την αστυνομία. Οι αρχές άνοιξαν το σπίτι και βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό σκηνικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ το σπίτι ήταν σε άσχημη κατάσταση καθώς όλα ήταν άνω-κάτω γεγονός που μαρτυρά ότι οι ληστές εισέβαλαν για αναζήτηση χρημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα