Στον αστερισμό της και άλλα…

✱ Στη δημιουργία Γραφείου που θα παρακολουθεί και …συντονίζει όλες τις δράσεις εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης της ΕΡΤ ΑΕ αλλά και θα λειτουργεί υποστηρικτικά προς τη διοίκηση προχωρά η ΕΡΤ.

✱ Ήδη η διοίκηση της Αγίας Παρασκευής έχει προκηρύξει πρόχειρο διαγωνισμό για την ανάδειξη συμβούλου που θα παράσχει τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες για το «στήσιμο» και τη λειτουργία του συγκεκριμένου γραφείου, αλλά και θα «μεταφέρει» στους υπεύθυνους

των τομέων τη τεχνογνωσία σε μεθοδολογίες, τεχνικές και εργαλεία project management. Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στις 60.000,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α., δηλαδή 73.800,00 ευρώ.

✱ Σύμφωνα με την έκθεση σκοπιμότητας που έχει στα χέρια η «Κ» «το εν λόγω έργο προορίζεται για το «συντονισμό» και την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση του συνόλου των δράσεων εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης ενός φορέα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της ΕΡΤ , είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός Γραφείου εντός της οργανωτικής δομής της ΕΡΤ , το οποίο θα αναλάβει τόσο την υποστήριξη της Διοίκησης στην παρακολούθηση και συντονισμό του συνολικού προγράμματος των έργων.

δράσεων εκσυγχρονισμού όσο και την παροχή κατάλληλης υποστήριξης και μεταφοράς τεχνογνωσίας στους υπεύθυνους έργων σε μεθοδολογίες, τεχνικές και εργαλεία project management»

✱ Μάλιστα, στην έκθεση αναφέρεται ότι «η ΕΡΤ στο παραπάνω πλαίσιο επιθυμεί τη συνδρομή συμβουλευτικού οίκου για την οργάνωση της λειτουργίας του Γραφείου Παρα-

κολούθησης των έργων και υποστήριξης της διοίκησης που πρόκειται να συσταθεί για το συντονισμό και την παρακολούθηση του προγράμματος εκσυγχρονισμού και αναδιάρθρωσης των τομέων λειτουργίας της εταιρείας.

✱ Σκοπός του έργου του Συμβούλου είναι η οργάνωση και η λειτουργία του Γραφείου Παρακολούθησης έργων και υποστήριξης της διοίκησης της ΕΡΤ ώστε να επιτευχθεί ο βέλτιστος δυνατός συντονισμός και διοίκηση των έργων

/δράσεων του προγράμματος εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης της εταιρείας που αποσκοπούν στην ενίσχυση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας της λειτουργίας της ε-

ταιρείας , την εισαγωγή και αξιοποίηση των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και την αναβάθμιση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών».

✱ Μετά την Αγία Παρασκευή κηπουρική και στη λεωφόρο Στρατού! Τρία δέντρα θα κόψουν στον προαύλιο χώρο…

✱ Τίποτα δεν της αρέσει (στην ΕΤ3) και όπου σταθεί κάνει παρατηρήσεις επί παντός και επί στητού σε σημείο να εκνευρίζει τους συναδέλφους της δημοσιογράφους και όχι μόνο…

✱ 15.500 ευρώ για τη φύλαξη στις εγκαταστάσεις της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του τρίτου δημόσιου καναλιού για τον Απρίλιο (!!!)

✱ Απορία: Δεν τον… «παίζουν» τον Γενικό οι Αθηναίοι;

✱ « Ορθοπεταλιές στην Ελλάδα» είναι η νέα εβδομαδιαία εκπομπή διάρκειας 2 ωρών για τον εναλλακτικό τουρισμό και την ποδηλασία που θα παρουσιάζουν στον 102 FM της Ερτ3 οι Παντελής Τζερτζεβέλης και Σωτήρης Βουτσελάς.

✱ Της μεταγραφής στην ΕΡΤ3! Μεταγράφουν και ξαναμεταγράφουν τα ντοκιμαντέρ παραγωγής ,εσωτερική και εξωτερικής, που προβλήθηκαν στο Φεστιβάλ και τον διαγωνισμό της CIRCOM REGIONAL…

✱ Το δικαίωμα τηλεοπτικής μετάδοσης 10 επεισοδίων της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» παραχωρεί η ΕΡΤ στον τηλεοπτικό σταθμό της Κύπρου SIGMA για ένα χρόνο με το οικονομικό αντάλλαγμα να ανέρχεται στα …250 ευρώ ανά επεισόδιο.

✱ Ομάδα εργασίας, 6 ατόμων, που θα παρακολουθεί τις εργασίες για τη δημιουργία του Μουσείου Ραδιοτηλεόρασης συγκρότησε η ΕΡΤ. Όπως μου είπαν η επιτροπή συγκροτήθηκε γιατί «κρίθηκε αναγκαίο ο μουσειακός σχεδιασμός να συμβαδίζει με τις σύγχρονες διεθνείς μουσειολογικές εξελίξεις και να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα εκθέματα».

ΥΓ. Το μουσείο θα στεγαστεί στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Λεωφόρου Κατεχάκη.

ΥΓ. Τα μέλη της ομάδας εργασίας θα εργαστούν αμισθί.

✱ Το κενό της ενημέρωσης λόγω της απεργίας στη ΝΕΤ κάλυψε… η ΕΡΤ3.

✱ Ελάχιστοι οι δημοσιογράφοι που έδωσαν το παρών στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην ΕΣΗΕΜΘ, απουσίαζε και ο πρόεδρος Μάκης Βοϊτσίδης, στις Βρυξέλες.

✱ Τα «φιλέτα» της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης: το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, το κτήριο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, τα ακίνητα στην οδό Ρηγίλλης, τα κτήρια της ΕΡΤ στη λεωφόρο Στρατού και στην οδό Αγγελάκη στη Θεσσαλονίκη και το οικόπεδο της ΕΡΤ 3 στην Περαία Θεσσαλονίκης.

πηγή: Karfitsa

Keywords
Τυχαία Θέματα