Στη Βουλή και στο εδώλιο τα καρτέλ αλλά…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Νέα δίκη για το καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου έχει προγραμματισθεί για αύριο στην Αθήνα.

Κατηγορούμενοι εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού οι οποίες σε συνεργασία με ντόπιους μεγαλοπαράγοντες και εφοπλιστές ρήμαξαν την αγορά κρατώντας τις τιμές ,όπως και στα φάρμακα στα ύψη.

Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να τις πολεμήσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού ,η οποία υποτίθεται ότι δεν έχει επάρκεια προσωπικού,το οποίο όμως επαρκεί για να στελεχώνει μεγάλα πολιτικά γραφεία ώστε να πληρωθεί

το ρηθέν υπό της διαπλοκής : « τα πάντα όλα είναι δικά μας»

Αύριο την ώρα της δίκης στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με πρωτοβουλία του Γιώργου Σούρλα ,πρώην Αντιπροέδρου της Βουλής και νυν Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διοργανώνει ημερίδα με ομιλητές υπουργούς κλπ με θέμα την ασύδοτη δράση των “off shore” (εξωχώριων) εταιρειών.

Στην εκδήλωση κληθήκαμε και εμείς και δεν θα μασήσουμε τα λόγια αλλά και τα ντοκουμέντα μας και θα παραδώσουμε στη Βουλή έγγραφα που αποδεικνύουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και την απίστευτη κοροϊδία περί δήθεν μέτρων κατά των καρτέλ.

Έγγραφα που δείχνουν πόσο εύκολα μέσω των εξωχώριων εταιρειών που εδρεύουν σε θάλασσες και ωκεανούς και τα πρόστιμα εκατομμμυρίων εξαφανίζονται και τα καρτέλ συνεχίζουν να δρουν υπο την προστασία πολιτικών ένωσε γραφεία πολιτικών υπηρετούν και μέλη της δήθεν ανεξάρτητης Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι μέλη των δήθεν Ανεξάρτητων αυτών επιτροπών διώκονται αλλά οι διώξεις αφορούν τα…επιδόρπια και όχι τα κυρίως πιάτα που είναι το φαγοπότι των καρτέλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα