Σταύρος Τσουκαλάς: «Να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της νίκης στην πρεμιέρα των πλέι οφ επί του Αστέρα Τρίπολης, πετυχαίνοντας και το γκολ που άνοιξε το σκορ και μιλώντας κατά την βράβευσή του ανέφερε: «Συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Δεν χρειάζεται να πω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Σημασία έχει ότι στο πρώτο παιχνίδι πήραμε τους 3 βαθμούς και πρέπει τώρα να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλήσω για στόχο. Το ότι βγήκα mvp οφείλεται

στην ομάδα, γιατί μέσα από την ομαδική δουλειά μπορεί να διακριθεί κάθε παίκτης».

Για το παιχνίδι

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά είχαμε και στο μυαλό μας ότι έπαιζε στον τελικό του κυπέλλου και θα είχε μια μικρή κούραση. Το εκμεταλλευτήκαμε και αυτό το εικοσαήμερο δουλέψαμε σκληρά. Μας βοήθησε και η διακοπή και πιστεύω στα έξι παιχνίδια να πάρουμε ό,τι μπορούμε.

Για την συνέχεια

«Θα δείξει. Έγινε καλή δουλειά αυτές τις είκοσι μέρες, κάναμε μια μίνι προετοιμασία πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε, όλα τα παιδιά γιατί θα χρειαστούν όλοι οι παίχτες να δώσουν την δική του βοήθεια για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Για το αν θα παίξει ρόλο η κούραση στο εξής

«Η κούραση παίζει ρόλο, αλλά ξέρουμε όλες οι ομάδας το ρόστερ που έχουνε, και ειδικά οι υπόλοιπες τρεις με το μπάτζετ που έχουνε, παρομοίαζα την ομάδα μας σαν να είμαστε Δαυίδ απέναντι στον Γολιάθ, ανάλογα με το μπάτζετ, μιλάω όχι , παικτικά και θα προσπαθήσουμε ότι μπορούμε να κάνουνε στα play off να το κάνουμε».

Για το αν εξακολουθούν να διασκεδάζουν στο γήπεδο με την παρουσία τους

«Το πιο σημαντικό είναι να διασκεδάζουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε να παλέψουμε, είναι μια μάχη ο αγώνας, αλλά από εκεί και πέρα κοιτάμε να διασκεδάσουμε και να δώσουμε θέαμα στον κόσμο».

Για τον ΠΑΟΚ

«Από αύριο ξεκινάμε στις τρεις μέρες που έχουμε στην διάθεσή μας να κοιτάξουμε τον αντίπαλο. Αυτή η ομάδα έδειξε ότι δεν πιάνει ταβάνι και μπορεί για το καλύτερο. Από εκεί και πέρα θα δούμε την Κυριακή».

Για την προσωπική του συνέχεια

«Όταν με ρωτάνε ατομικά, πάντα απαντώ ότι αν θέλω να διακριθώ μέσα από την ομάδα και τη δουλειά. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια, ευχαριστώ τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου γι αυτό. Προσωπικά πρέπει να συνεχίσω σε αυτό, να έχω διάρκεια και από κει και πέρα, ότι θέλει ο Θεός θα το φέρει».

Για το κλίμα στην ομάδα του ΠΑΣ

«Το ανέφερα αυτό από την, αρχή που ήρθα στα Γιάννινα, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που ήρθα στα Γιάννινα, είδα απίστευτο κλίμα , ο ένας να βοηθάει τον άλλον όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Πιστεύω ότι η λέξη οικογένεια ταιριάζει σε αυτή στην ομάδα».

Για το συλλεκτικό-αναμνηστικό μπλουζάκι που φορούσε

«Ευχαριστούμε αυτόν που έφτιαξε αυτό το συλλεκτικό μπλουζάκι που μας απεικονίζει, ελπίζω να το πάρουν όλοι οι φίλαθλοι».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα