Στα «ερυθρόλευκα» ο Ασημάκης

Στον Εθνικό Αστέρα και υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Σάννη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λευτέρης Ασημάκης.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση τω ερυθρολεύκων και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα της Καισαριανής, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, στη νέα της προσπάθεια να ανέβει στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Στον Εθνικό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λευτέρης Ασημάκης, καθώς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση.

Ο Λευτέρης Ασημάκης, μιλώντας

αποκλειστικά στο «Π», τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για τη νέα του ομάδα και θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να μοιράσει ασίστ στους συμπαίκτες του και να πετύχει και ο ίδιος μερικά γκολ!

Πιο αναλυτικά, δήλωσε: «Έχω εμπιστοσύνη στη νέα μου ομάδα και το έμψυχο δυναμικό της και ελπίζω να μπορέσω να τη βοηθήσω στη νέα της προσπάθεια στη Γ’ Εθνική» και συμπλήρωσε: «Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους και τη διοίκηση, είναι σκληρή δουλεία και προσήλωση στους στόχους μας. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και ευελπιστώ να μοιράσω ασίστ στους συμπαίκτες μου, αλλά και να πετύχω και ο ίδιος μερικά γκολ».

Ο νεαρός παίκτης, πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ έχει εμπειρίες και από επαγγελματικό επίπεδο, καθώς εκτός από τον Αήττητο Σπάτων, την Πεύκη και τον Ηλυσιακό, έχει αγωνιστεί με τον Θρασύβουλο στη Super League, όπως επίσης και στους νέους του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα