Στ. Θεοδωράκης: Ενδιαφέρουσες οι παρεμβάσεις Σημίτη – Χωρίς αίσθηση πραγματικότητας ο Σαμαράς

Στις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη « Το Ποτάμι», με τον ίδιο να συμμετέχει με την ιδιότητα του απλού συνέδρου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε στις 15 Ιουνίου, δεν θα υπάρχει Σταύρος, αλλά ο καθένας θα μπορέσει να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, αλλά και τη δική του θέση. Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε πως μέχρι και τις

ευρωεκλογές θα αποφασίζει ο ίδιος για το κόμμα και υπάρχει ένα συμβούλιο που έχει ο ίδιος διορίσει. Όπως σημείωσε μετά τις ευρωεκλογές, αυτή η εικόνα θα αλλάξει αυτό το μοντέλο και στις 15 Ιουνίου θα γίνει το ιδρυτικό συνέδριο, όπου ο ίδιος θα είναι ένας απλός σύνεδρος.

Σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης για έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε τη θετική εκτίμησή του για την κίνηση αυτή και την ανάγκη για « πολιτική σταθερότητα», αφήνοντας ωστόσο αιχμές τόσο για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όσο και για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Νιώθω ότι oι δύο πολιτικοι αρχηγοί είναι εκτός πραγματικότητας» δήλωσε χαρακτηριστηκά, ενώ αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση Μπαλτάκου ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι το θέμα που προέκυψε με πρωταγωνιστή τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης «δείχνει ότι ο Σαμαράς έχει χάσει την αίσθηση με την πραγματικότητα».

Καυστικός εμφανίστηκε και απέναντι στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως από τη στιγμή που δεν πρέπει να υπάρχουν πανηγυρισμοί δεν πρέπει να υπάρχουν και καταστροφολόγοι. Χαρακτήρισε την ελληνική οικονομία που βρισκόταν σε κώμα και συνήλθε και έκανε δύο βήματα στο διάδρομο του νοσοκομείου.

Αναφερόμενος στην Ελιά, δήλωσε πως δεν μπορείς να κάνεις οικοδομή με παλιά υλικά, και σημείωσε πως δεν θα συνεργαζόταν με οτιδήποτε παλιό για να κάνει κάτι καινούριο, ενώ σε απάντηση για το πρόσωπο του Κώστα Σημίτη δήλωσε πως κάνει ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Στ. Θεοδωράκης: Ενδιαφέρουσες οι παρεμβάσεις Σημίτη – Χωρίς αίσθηση πραγματικότητας ο Σαμαράς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα